![]() |
тоді коди професій у Голови та заступника будуть однакові?
|
саме так!
якщо ви глянете в Класифікатор, то переконаєтеся, що коди у начальників завжди співпадають з кодами їх заступників - одну ж роботу виконують! |
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, у нас на підприємстві працюють водії бензовозів (паливозаправників). Посада звучить водій автотранспортних засобів. Чи можна ввести зміни, обізвати посаду: водій - оператор заправних станцій (так як паливозаправник обладнано лічильником)? Роботи, які ним виконуються: отримання пального з заправки, підвезення до місця роботи, заправка сільгосптехніки пальним, ведення обліку видачі пального (лімітно забрні відомості).
|
Цитата:
Але можна оформити суміщення! |
А щоб без суміщення: водій бензовозу?:dont know:
|
Це можливо зробити, але тільки після того, як будуть внесені відповідні зміни в Класифікатор :)
|
Добрый день!
Помогите, пожалуйста, есть в классификаторе такая должность как заместитель директора по производству и качеству? или есть только замдиректора по производству? у меня не получается найти! Спасибо! |
Читайте внимательно форум, уже не раз отвечали на этот вопрос, например, в этой же ветке в посте 314:
Цитата:
|
Должность помощник менеджера
Помогите есть ли должность помощник менеджера каким номером можно записать:dont know:
|
Цитата:
Цитата:
|
Помоги найти подходящую должность в КП, пожалуйста
Здравствуйте! Создаем линейно-эксплуатационную службу, где будет "газовимірювальна станція" и нужно принять для работы с нею оператора.
Но в КП не нахожу такой должности - оператор газовимірювальної станції (ГВС). Есть только оператор газорозподільної станції (код КП 8159). Это близко, но не совсем то. Подскажите, пожалуйста, будет ли правильным оформить человека оператором ГРС, если по факту он будет работать с ГВС? Или какая должность более подходящая? |
Вряд ли вам кто-то сможет помочь, потому как мы плохо себе представляем, чем работа оператора газовимірювальної станції отличается от работы оператора газорозподільної станції, и чем, собственно говоря, отличаются друг от друга эти две станции, кроме названия :thumbs up:
|
Код професії Провідного менеджера зі збуту
Підкажіть як правильно записати код професії "Провідний менеджер зі збуту", якщо згідно класифікатора "Менеджер зі збуту" має код 1475.4
|
Точно так само - 1475.4
|
Допожіть знайти назву професії - директор інклюзивно-ресурсного центру. Шукала , але нічого не знайшла. Буду дуже вдячна.
|
Цитата:
В "Положенні про інклюзивно-ресурсний центр" зазначено: Цитата:
Директор центру професійної орієнтації молоді, код 1210.1 або Начальник центру (психологічного забезпечення, соціально-трудової реабілітації, з надання соціальних послуг тощо), код 1229.7. Також ви можете застосувати Примітку 2 Додатку В до Класифікатора: Цитата:
|
Що робити, якщо моя попередниця у трудовій написала директор комунальної установи "Петриківський інклюзивно-ресурсний центр" і в статуті закладу написано директор, а в класифікаторі професій такого нема?
Невірний запис у трудовій ? Чи залишати як є? В особовій картці взагалі немає запису. |
Все правильно записано.
"Петриківський інклюзивно-ресурсний центр" - це назва установи. Директор установи - це посада. В Класифікаторі є така посада - директор, код 1210.1 |
Завідувач канцелярії - який саме?
Допоможіть, будь ласка, визначити код професії "Завідувач канцелярії" /не канцелярії президента/. В класифікаторі є два коди. Не можу визначити, який з них пасує саме до цієї посади, бо за складом обов'язків це фактично секретар керівника, тобто посада з "простіших", а коди якісь дуже вже серйозні.
|
Цитата:
Цитата:
|
Дякую. Код 1231 мене трохи бентежив..Бо як у головного бухгалтера)
|
Та невже?!
Головний бухгалтер - це керівник бухгалтерії. Завідувач канцелярії - це керівник канцелярії. І обидва вони - керівники підрозділів, і відрізняються поміж собою лише різним змістом виконуваних підрозділом функцій. |
Доброго дня!
перевірте мене будь ласка: Організація :відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністраії. Прийняли на посаду прибиральницю. У класифікаторі професій знайшла 19260 - прибиральник службових приміщень... Вона прибирає приміщення і прилеглу територію. Чи правильну назву професії знайшла у класифікаторі? Чи може є кращий варіант? Як правильно написати у трудовій?: Прийнята на посаду прибиральниці службових приміщень відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Дуже вдячна за допомогу. |
Цитата:
Правильно буде - створити дві посади, тому що це дві абсолютно різні посади: - прибиральник службових приміщень (код за Класифікатором професій 9132) і прибиральник територій (код за Класифікатором професій 9162). Читаємо "Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників", там обов'язки відрізняються: Прибиральник службових приміщень: Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Відділ освіти є структурним підрозділом райдержадміністрації . Чи я помиляюсь?
Передивилась усі трудові - усіх нас приймали на роботу у відділ освіти, молоді та спорту Петриківської райдержадміністрації. Можна так і писать: Прийнята прибиральником службових приміщень відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. |
Цитата:
Це ж саме ви написали, що відділ є організацією, а не не структурним підрозділом: Цитата:
Тому дивіться самі - якщо відділ - це все ж таки не окрема органиізація, а структурний підрозділ організації, що називається "райдержадміністрація", і прибиральник, відповідно, знаходиться у штаті відділу освіти, а сам відділ це не організація, а лише структурний підрозділ у штатному розкладі організаці, що називається райдержадміністрація, і прийом на роботу прибиральника здійснюється головою райдержадміністрації - то то вже інша справа :D Цитата:
Я знайшов приклад штату такого ж саме приблизно відділу, як і у вас: Цитата:
|
Ні, нас усіх приймає на роботу начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністраії.
А от нашого начальника приймає на роботу голова райдержадміністрації. Якось так. Я заплуталась зовсім Я працюю методистом на якого після скорочення навісили усе, що могли :dont know: |
Цитата:
Цитата:
у вас є окремий штатний розпис відділу? І хто туди входить? |
Є штатний розпис. Окремо на господарчу групу, методичний кабінет і на бухгалтерію.
|
А прибиральник не в господарчу групу часом входить?
|
так, в господарчу.
|
Тоді знову повертаємось до поста #17 і пишем:
"прийнята прибиральником службових приміщень господарчої групи" |
Але ж вона прибирає не лише господарчу групу...
Всеодно писати так? І ще питання: виходить раз вона у нас прибиральник службових приміщень то вона не повинна полоть клумбу і замітати (чистити сніг) перед будівлею. Ми її пепевантажуємо виходить? |
А хіба ж в її робочій інструкції записано, що полоти клумбу і замітати (чистити сніг) перед будівлею - це її обов'язки?!
|
в нас немає робочих інструкцій і посадових обов'язків. Попередниця цим не займалась. Зараз у мене відпуска - буду створювати їх. Не уявляю як але гугл мені на допомогу:cry:
|
Цитата:
Цитата:
А після відпустки зайдете за цим посиланням, скачаєте посадову інструкцію прибиральника , і трохи доопрацюєте "під себе". |
Добрый день!
Подскажите, мы можем взять человека на должность диспетчера код КП 3119? По факту он выполняет обязанности диспетчера по видеонаблюдению. И в инструкции прописать ему обязанности по видеонаблюдению? Я скачала инструкцию именно диспетчера(3119), но она не относится в его обязанностям. Прочитала первый пост, никак эта должность не подходит, у сотрудника среднее образование. |
Цитата:
|
Спасибо, Андрей!
Я вот только инструкцию скачала)))) Буду смотреть. |
Цитата:
Так можно?Вот не нравится мне этот 3119. |
Часовой пояс GMT +3, время: 20:43. |