![]() |
Якщо вам потрібно цілу штатну одиницю (тобто на повну зайнятість, то пишете "Ввести одну штатну одиницю", якщо реально потрібно 0.7 ш.о. то так і вказуєте.
Якщо 1 ш.о., а працівник хоче працювати непомний робочий день, і адміністрація не проти, то при 1 ш.о. в ШР, працівник працює на умовах неповного робочого дня (і вказуєте його тривалість) |
але ж 0,5 чи 0,7 не має такого, а є неповний робочий час?
|
Моя думка, якщо роботодавцю не потрібна людина на повний робочий день, то можна ввести не цілу штатну одиницю а 0,5 або 0,7, на реальну загрузку.
Якщо реально потрібна 1, а працівник тимчасово працюватиме неповний робочий день, то в ШР - 1 ш.о., а працівник на неповному робочому дні. |
Будь ласка, може хтось відповісти на моє питання:якщо на одному підприємтсві працює троє працівників з одинаковим найменуванням посади по 5 годин на тиждень на умовах неповного робочого часу. то в штатному розписі в графі кількість штатних одиниць можна прописати 1 чи потрібно додавати їхні наприклад по 0,15ставки і писати 0,45 ставки?
|
Этот решается на усмотрение руководства предприятия. Я бы оставила 1 целую ставку или 0,5 ставки. Мало ли, вдруг понадобится увеличить штат этих сотрудников или добавить им часы.
Хотя, если вы бюджетники, количество плановых ставок может иметь значение... Тогда лучше спросить в вышестоящей организации и действовать по существующей ситуации или по принятой в данной организации практике. Кстати, если они работают по 5 часов в неделю, у них не 0,15 ставки, а 0,125 :lol: |
Работника еще в 2006 году было принято на 0,2 ставки и он так и работает нужно теперь переписывать приказ на неполное рабочее время так как теперь такого понятия 0,2 ставки нет или оставить так как есть, приказ же выглядел в 2006 году?
|
Я бы переписал.
Потому что при работе на "0,2 ставки" непонятно, как, когда и сколько сколько он должен работать |
Помогите пожалуйста с формулировкой приказа
|
Про встановлення неповного
робочого часу Петрову П.П. У відповідності з ст.56 КЗпП України НАКАЗУЮ: У зв’язку з сімейними обставинами з 02 квітня 2019 року встановити Петрову Петру Петровичу, вантажнику, неповний робочий час по дві години щодня - з понеділка по п'ятницю з 8.00 до 10.00, з оплатою праці пропорційно відпрацьованому часу. Підстава: Заява Петрова П.П. від 01.04.2019 р. |
Але ж він вже на неповному робочому часі просто не з актуальним формулюванням, що ще раз через заяву?
|
Часовой пояс GMT +3, время: 03:39. |