![]() |
приказ о внесении изменений в ШР,
1. З 01 жовтня 2015 року внести зміни до штатного розпису та ввести посаду: - економіста з бухгалтерського обліку та аналізу господарської діяльності (0,125) з посадовим окладом 1390,00 грн; 2. Затвердити штатний розпис у новій редакції (Додаток №1). 3. Штатний розпис від 01.12.2014 р. вважати таким, що втрачає чинність з дня затвердження штатного розпису в новій редакції. сотрудник будет работать 1 час в день зп 173,75 грн, скажите правильно написала приказ? |
Цитата:
Мы же с вами вроде как уже обсуждали эту тему в этой ветке... Перечитайте ее еще раз - в ходе долгих споров мнение большинства склонилось к следующему: Цитата:
|
я там читала, по-другому никак, в приказе напишу что будет работать 1 час в день
|
Цитата:
Цитата:
|
конечно помню, если ничего не поменялось, то я пишу так:
1. Прийняти та допустити до роботи з 01.10.15р. на посаду на умовах неповного робочого дня 1 год/день (з 10-00 до 11-00), з оплатою праці пропорційно відпрацьованому часу, з посадовим окладом згідно штатного розпису. |
Добрий день! У звязку зі збільшенням мін розміру зар плати у вересні 2015 року, будемо вносити відповідні зміни до штатного розкладу. Підкажіть будь-ласка, чи можна затвердити штатний розклад наприклад 25 вересня (після офіційного опублікування змін до закону), а в самому розкладі зазначити, що вводиться в дію з 01.09.15?
|
Цитата:
|
Уважаемые колеги, подскажите пожалуйста, в каком документе посмотреть:
-минимальное количество человек для отдела, сектора; -точное название руководителя сектора (одни говорят, что правильно - начальник сектора, другие - руководитель сектора) я вроде бы слышала, что есть соответсвующая ПКМУ но у нас ШР занималась бухгалтерия, и я не вникала, а теперь шеф прсит меня подключиться. Заранее благодарна за любую помощь |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
А почему вы в бухгалтерии не спросите номер ПКМУ, раз они этим раньше занимались? Спросите, они вам подскажут. |
Цитата:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 16:42. |