![]() |
А у випадку сумісництва на підставі відповідної заяви працівника видається наказ: «прийняти на посаду економіста з 07 грудня 2015 року за сумісництвом з неповним робочим днем (з 14.00 до 18.00) з посадовим окладом ХХХХХ грн. і оплатою праці пропорційно відпрацьованому часу» Тобто якщо працівник працює з з 14.00 до 18.00 – це буде 0,5 посади, а якщо працює з 14.00 до 16.00 - це буде 0,25 посади.
А ЯКЩО працівник був прийнятий спочатку на 0,5 посади, а потім необхідно на 0,25? |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
І найголовніше - в табелі робота за суміщенням абсолютно ніяк не відображається, тому і не можна говорити про 25% чи 50% Ґ б вам порадив би прочитати цю статтю - там досить зрозуміло все розписано стосовно суміщення |
а в наказі як фіксувати розмір не у %?
|
Цитата:
|
щось я нічого зрозуміти не можу. не моглиб ви мені розписати усю процедуру надання суміщення спочатку, починаючи з заяви, як вона має звуча, і наказ і т.д.
|
Ви читали статтю, яку я вам порадив у 854 пості?
Там є зразки наказів. Цитата:
|
Вибачте, "цю статтю " у пості 854 не побачила
у тексі вашої ссилки теж написано що суміщення дається на вакантну посаду |
у запропонованій вами статті був зразок наказу
1. ГЕМБАЛЬ Олені Юріївні, інспектору відділу кадрів, суміщення професії архіваріуса архівної служби підприємства з 18 липня 2008 року на період дії вакансії з доплатою у розмірі ___% посадового окладу архіваріуса. Підстава: заява Гембаль О. Ю. про оці % я і мала на увазі. |
Часовой пояс GMT +3, время: 22:37. |