![]() |
[quote=Andry;220886]У
хто має ознайомлювати з цим розібралися, а як саме, це має бути у журналі ознайомлень, чи в самому наказі, брати у секретаря екземпляр і в ньому ..., |
Можна використати лист ознайомлення з наказом від, №___, в кінці року підшити його під оригінал наказу, якщо в наказі не зазначено, хто ознайомлює і це не прописано в Посадовій інструкції секретаря (або діловода) то відповідальний - виконавець наказу
|
Чому у мене виникло таке питання? Мені, як кадровинку, не зрозуміло, я приймаю на роботу працівника, оформлюю все належним чином по своїй роботі, а потім я ще маю пам'ятати, куди б ще мені працівника відправити, і з чим він ще має ознайомитися. Я не можу зрозуміти процедуру ознайомлення з ЦИМИ наказами по основній діяльності при прийнятті на роботу.
|
Цитата:
Або можете чинити, як у нас на підприємстві - при прийомі усі працівники заповнюють лист ознайомлення, в якому значиться: Цитата:
|
Листок ознайомлення і в мене є. Може не потемі питання: колективний договір періодично переглядається та затверджується новий. З новим окремо необхідно ознайомлювати, чи достаньо підпису про ознайомлення при прийомі на роботу (навіть якщо це було 10....... років тому)?
|
Нові редакції Колективного договору приймаються на зборах трудового колектива, на які зпрошуються всі працівники за 2 тижні, протокол загальних зборів і буде підтвердженням ознайомлення працюючих з новим К.д. , або зі змінами до нього
|
Цитата:
|
Чому особиста заява працівника не може бути сводоцтвом того, що працівник ознайомлений з наказом (з особового складу), в наказі зазначено все те, що і в заяві?
|
Цитата:
щодо заяви працівника та наказу: В наказі зазначено посадовий оклад? |
Цитата:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 00:33. |