![]() |
Цитата:
Плюс є сякі-такі знання з теми, а також досвід і навчання психотерапії, і проходження всіма етапами для того, щоб потрапити до реєстру психотерапевтів УСП... Але перш ніж закінчити з вами дискусію, бо мої пости для вас однаково позбавлені смислу, тому що мої, все ж зверну увагу: Я не говорив, що такої спеціалізації не було. А лише те, що така спеціалізація не відповідала поняттю "психотерапія", тому що це була лише мала психіатрія (див. мій пост вище). І зникла вона не рапом, а тому що Україна зобов'язалася гармонізувати своє законодавство з законодавством ЄС, а також взяла на себе певні зобов'язання щодо ментального здоров'я громадян. Українська спілка психотерапевтів визнає стару спеціалізацію "лікар-психотерапевт" у реєстрі за умови, що протягом двох років з моменту реєстрації такий спеціаліст почне навчання в одному з проектів за програмою Європейської асоціації психотерапії (особистісний досвід + теорія, але без обов'язкової для інших спеціалістів психіатричної пропедевтики), а також професійної діяльності під супервізією. Цитата:
|
Цитата:
На момент действия законодательства "психотерапия" у нас была, даже если сейчас ее правильно называть "малой психиатрия". А вот тему " Україна зобов'язалася гармонізувати своє законодавство з законодавством ЄС" Вы не раскрыли, как и законодательство Украины в этой области - об этом и была речь. Да, Вы правы, у меня нет опыта и знаний в этих сферах. Я и не претендовал на компетентность - я не занимался ни психотерапией ни психиатрией. Обсуждали то мы другое. Вот насчет логики именно к этому и были вопросы: Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
чего вы ищите в этом теме? |
Часовой пояс GMT +3, время: 06:15. |