![]() |
Та отож... Вы тока не думайте, что я забыл об этом :)
И эта... В канец-то канцов! Достаньте меня из корзины "Женодетененавистники,сначаладуматьнадоапотомрожат ь" и положите в корзину "Слишком заинтересованный" :) (юмор, для разрядки) |
Да ладно Вам уж...
Каждый живет так, как ему надо.... Каждый проживает свою жизнь САМ! Верно?;) :002: |
Не забудьте, що маєте ще право на відпустку без збереження ЗП:
ЗУ "Про відпустки" Стаття 26. Відпустка без збереження заробітної плати за згодою сторін За сімейними обставинами та з інших причин працівнику може надаватися відпустка без збереження заробітної плати на термін, обумовлений угодою між працівником та власником або уповноваженим ним органом, але не більше 15 календарних днів на рік. Якщо таку відпустку узяти з 17.12.2010 по 31.12.2010, а потім з 04.01.2011 по 18.01.2011, то ось Вам іще цілий місяць (на цілком законних підставах)!!! |
господа, я призываю к тому, чтобы мы немного философски относились к жизненным ценностям друг друга и вообще каждого из членов общества.
Надя права в том, что каждый свою жизнь проживает так как ему нравится. все может быть совсем не так страшно, как нам показалось, а раз всех все устраивает, то зачем же нам тратить на все это дело нервы? человек выбрал для себя решение вопроса, а нас попросил посоветовать, как лучше поступить с точки зрения законодательства. ну и ограничимся именно этим. не нам судить, что у кого и как... отпустим это на другой суд |
Цитата:
Взять, к примеру, с 6 -го по 10 декабря - 5 дней потом - с 13 по 17 декабря - еще пять дней, потом с 20 по 25 декабря - еще пять дней, вот вам и 15 к дней по ст.26, а вкупе - получится ЦЕЛЫХ 21 день!:good: А потом, в сл. году - точно так же сделать!:good: |
Цитата:
(ми і у багажному відділенні згодні летіти на Канари:D... і назад !) |
Цитата:
|
Може й не зовсім доречно (я маю на увазі Канари:D), але поки :drag:, подумав:
а чому, коли Вашу дружину поставили на облік у ЦЗ, їй не призначили допомогу по безробіттю ??? Це було б більше, ніж допомога по догляду за дитиною...:reverie: |
anatol_ua, призначили, проте щоб її отримувати, маємо справно відвідувати цю контору. ризикуємо втратити цю допомогу, тому що дитина, тому що відустність відпустки в мене. я писав про це. кажецца.
мабуть поїхали на Канари в багажному всі, оце тільки чи не переважить в один бік літака :) аварії нам не потрібні. |
Цитата:
Наскільки я знаю по нашому ЦЗ, комісія збирається раз на два тижні (а то й на місяць). Якщо поговорити з головою комісії (зазвичай - це заст. директора ЦЗ), то можна ходити і рідше... А можна ходити тільки, коли знайдеться якась робота... (щоб відмовитись від неї ;) , але це теж нечасто - не більше 3-х разів). Подумайте ще раз !!!:reverie::reverie::reverie: |
Часовой пояс GMT +3, время: 23:31. |