![]() |
Як варіант роздрукувати на окремому аркуші відповідний розділ (наприклад, відпустки). Зверху аркуша зазначити табельний номер,прізвище та ініціали працівника. І прикріпити аркуш до особової картки.
|
Заповнюйте заново! Не бачу в цьому ніяких проблем, якщо вся інформація у Вас в електронному вигляді!
|
Цитата:
А навіщо тоді П-2 ? |
Обновление карточек П-2
У меня карточки картонные и стоят в специальном ящике с разбивкой: женщины, рядовые, сержанты, офицеры, снятые с в/у, пенсионеры. И при увольнении я их убираю в архив. Ведь они хранятся 75 лет. А как у Вас могут быть карточки в компе? Если работник должен ознакомиться и расписаться в карточке. У меня при поступлении на работу в карточке пишут" С коллективным договором и условиями труда на рабочем месте ознакомлен и согласен" ставят свою подпись и дату. И когда приходит проверка не возникает никаких проблем.
|
Цитата:
|
:handshake:
А то я подумав, що сама картка П-2 ведеться в електронному вигляді |
Карточки П-2
Анатолий, Вы не один - я тоже так подумала.:redface:
|
форма П-2, пункт 7
У меня вопрос по пункту 7.
Стаж роботи *станом на "___"__________________20____р. Загальний* ______ днів______ місяців _________ років Що дає право на надбавку за вислугу років ______ днів _____місяців ________ років "станом на" это дата заполнения? стаж в разделе Загальний, во второй строке нужно считать до дней ? просветите, пожалуйста и как правильно заполнить последнюю строку этого злосчастного пункта №7 ? |
Стаж заповнюєте станом на дату заповнення картки. Стаж взагалі увесь у мене у роках, місяцях, днях.
Якщо платиться надбавка за вислугу років, то заповнюйте стаж, якщо ніяких виплат за стаж немає, то й потреба відпадає у цій строчці. |
Дякую за відповідь.
Цитата:
чи треба роки порахувати, потім вони переведені в місяці, і все це відповідно переведно у дні. Я просто не розумію логіки цих граф :-( |
Часовой пояс GMT +3, время: 17:49. |