![]() |
Все, что он захочет, то и может быть!
Ему такие права даны ст.64 Хозяйственного кодекса: "Підприємство самостійно визначає свою організаційну структуру, встановлює чисельність працівників і штатний розпис" |
Андрей, спасибо Вам ОГРОМНЕЙШЕЕ за быстрый и "полномасштабный" ответ, дай Бог здоровья крепкого и денег достаточно (и ещё чтобы лишние оставались), а то я что-то засомневалась:thumbs up::bow::flower2:
|
Доброго дня, підскажіть будь ласка може бути на підприємстві відділ в якому водій, охоронці і прибиральниці, а керівника відділу не має?? Чи може він називатися господарський або технічний відділ??Дякую.
|
Відділ може називатийсь так, як ви придумаєте.
Вимог до назви відділів немає. У вас охоронці чи охоронники? Ви знаєте, що це ліцензійна діяльність? В зв"язку з цим, охоронників я б виділила в окремий відділ. |
Вы можете называть отдел, как Вам будет удобнее, предприятие на свое усмотрение формирует штатное расписание.
Вот только как же без главного? Они кому все подчиняться будут - непосредственно директору? И по охранникам - тоже, согласна с Викой |
Так, підпорядковуються директору, може тоді існувати відділ???
Охоронник. Що означає ліцензійна діяльність, вони охоронники нашого підприємства. |
Цитата:
В принципе, такое не запрещается, просто по логике лучше бы был руководитель какой-то |
У нас просто ніхто не робив положення про відділи, а в штатному ділили на відділи:
1 адміністрація 2 Відділ сервісу 3 відділ продажу 4 господарський відділ І я так розумію, що на всі ці відділи мали бути положення. А ще у відділу продажу 2 начальника відділу продажу,зробили це ще до мене як в положенні можна прописати їхнім керівником заступника директора з продажу???? |
Цитата:
И как два начальника отдела делят территорию? Осмелюсь предположить, что два начальника отдела продаж распределяют функции по работе с клиентами, например (юрлица и физлица) или по принципу продаж, или еще как-то... Тогда целесообразно выделить два отдела продаж (продаж юрлицам, продаж физлицам) или два сектора в отделе продаж |
А якщо ми зробимо два сектора в відділі продажу, то як бути з трудовою там записано просто переведений на посаду начальника відділу продажу??? Так і залишити?? Чи потрібно робити переведення на начальника відділу продажу сектора продажу юр.лицям???І в штатному потрібно ділити на сектори???
|
Часовой пояс GMT +3, время: 19:55. |