Я с наших юристами просто теряю в жизни ориентиры: толи я дура, толи лыжи не едут.:reverie: Разъясните, пожалуйста, по Вашему мнению эти две фразы одно и то же или нет?
Закон:
Цитата:
- персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована;
|
Журнал "Новости медицины и фармации", коментар гоглови Комітету з медичного права АПУ, директора ЮК "МедАдвокат", керівника медико-правового порталу ...
Цитата:
Персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про пацієнта, співробітника або партнера (фізичну особу), які дозволяють ідентифікувати дану людину.
|
Я думаю, что это все-таки не одно и то же. Т.е., в первом определении есть сведения о лице, которое уже идентифицировано, а во втором случае речь идет о сведениях, по которым лицо может быть идентифицировано.
А дальше самое интересное:этот же юрист пишет:
Цитата:
До даних, за якими людина може бути ідентифікована, відносяться всі паспортні дані, а також деякак інша інформація:
- П.І.П. (типа в паспорте этого не написано?)
- вік або дата народження (и этого тоже?);
- місце проживання,
- ід.код,
- соціальний статус (!!! т.е., если я не покажу паспорт, но скажу, что я замужем меня уже можно идентифицировать как личность???);
- пільги відповідно закону (одинокі мами, чорнобильці і т.д.)
- факт звернення по медичну допомогу (!!! а как же анонимний анализ на СПИД, разве меня там идентифицируют???)
В общем, маразм крепчает.
|
|