![]() |
Спасибо большое, в нашем случае ФОП хочет оставить работника. Буду признательна, если подскажите формулировку такого приказа на анулирование увольнения.
|
Где-то так:
"Анулювати наказ № від Про звільнення Іванова В.О., у зв"язку з відкликанням працівником заяви про звільнення" або"... у з"язку з повідомленням працівника про намір продовжувати роботу" Соответственно, работник пишет заявление Відкликаю подану раніше заяву про звільнення за власним бажанням, дата, підпис. И дату заявы пусть поставит до 07.10.18. |
Подскажите пожалуйста, с какими индексами у Вас ведутся приказы?
|
Все кадровые приказы о приеме, увольнении, перемещении и предоставлении командировок всех видов отпусков (кроме о предоставлении ежегодных и учебных отпусков) - с индексом "К",
о предоставлении ежегодных оплачиваемых отпусков, учебных отпусков и командировок - с индексом "В" |
а если у меня все приказы К, а с нового года хочу разделить и отпуска сделать отдельно, то нужно выдать какой-то приказ, напимер с 01.01.2019 года приказы будут иметь такие индексы: приказы по личному составу -К, приказы о ежегодных оплачиваемых отпусков - В?
|
Достаточно просто включить в номенклатуру две книги учета приказов (приказы по личному составу -К, приказы о ежегодных оплачиваемых отпусков - В) и внести изменения в инструкцию о делопроизводстве.
Но если хотите по этому поводу издать отдельный приказ - нарушением это не будет :) |
У меня еще 2 вопроса:
1. Можно ли оставить журнал учета приказов по личному составу который я веду сейчас и там есть все отпуска "К", то есть не заводить новый, а просто с нового года завести новый журнал учета отпусков? 2. Можете пожалуйста поделиться инструкцией по делопроизводству, у меня к сожалению нет |
Цитата:
Цитата:
|
Доброго дня. Підскажіть будь ласка можна в одному наказі ( з основної діяльності) помістити 3 пункти: внесення змін до штатного,затвердження графіку роботи та затвердження схеми посадових окладів.?
|
Жестких ограничений по этим пунктам нет. Но я бы не советовала.
Во-первых, как будет называться такой приказ? И про то, и про другое и про третье))) А во-вторых, Вам неудобно будет в дальнейшем. Это приказы, на которые часто ссылаются, так что лучше их разделить |
А такий документ як схема посадових окладів обов"язковий для приватного підприємства?
|
Так.
Це випливає з ст.15 Закону "Про оплату праці": Цитата:
Цитата:
|
наказ
Доброго дня. Допоможіть розібратись з наказами. Підприємство займається здачею в оренду власного нерухомого майна (приміщення). Є орендар, який з'їхав з приміщення без попередження. Готується наказ на дострокове припинення дії договору оренди. Який це буде наказ? З основної діяльності чи адіміністративно-господарський і який термін його зберігання?:dont know:
|
А почему приказ, если отношения с арендатором регулируются договором аренды? В этом договоре наверняка прописаны действия сторон, в случае досрочного расторжения
|
Так, саме відношення регулюються договорами оренди, в яких вказано, що у випадку дострокового припинення орендар повинен погасити всю заборгованість по аренді, але знайти орендаря, для погашення заборгованості не має можливості. Наказ пишуть для бухгалетрії, щоб вона не проводила нарахування. От і виникло питання який це наказ?
|
Вопрос, конечно, вообще не кадровый)))
Но поскольку касается непосредственной деятельности предприятия и напрямую затрагивает финансовые вопросы, я думаю, его можно отнести к приказам по основной деятельности |
Дякую, eloissa :good:
|
А ще таке питання. Якщо було видано наказ про збільшення окладу директору, потрібно видавати наказ з кадрових питань про ознайомлення із наказом про збільшення окладу???:dont know:
|
Я займаюсь здачею приміщень в оренду, як хоббі, у вільний від кадрів час)))
Ви мені відкрили дивний світ, що для бухів потрібен наказ про припинення договору оренди, Ви ж підписували з орендарем Акт поверення приміщень? Це і є підстава не нараховувати платежі. А якщо орендар "звалив по-тихому" то це не привід не нараховувати йому платежі. Треба звичайно дивитись договір оренди, але тут багато питань до наказу. П.С. перечитала питання, я б нараховувала борги йому, і потім подала в суд. |
Справа в тому, що акт не підписували, бо знайти орендаря не має можливості (не знаю цих тонкощів, не займаюсь орендою:pardon:). От і пишуть наказ про дострокове припинення договору.
П.С. А борги закривають авансовим платежем (так каже бухгалтерія), якось так |
Цитата:
Нет))) Приказ об увеличении собственного оклада директор подписал. Тем самым, он ознакомился с текстом приказа:D Вот и молодец) Цитата:
|
Цитата:
Адреса все одна якась є, лист повернеться, і хоч щось буде в доказ. Просто наказ по підприємству регулює відносини працівників підприємства, а не сторонніх осіб, в тому числі орендарів. Цей наказ нічого не значить, і орендні відносини регулюються Цивільним кодексом. Жесть якась, якщо вони наполягають на наказі, то хай вони його і зроблять, з візами та підписами, а самі слідів на ньому не залишайте. |
Цитата:
Юрлицо не может бесследно исчезнуть, по крайней мере, оно привязано к налоговой, к банку, и т.д. В договоре аренды указываются юридические адреса сторон. Отсутствие же юрлица по указанному адресу может привести отмене его государственной регистрации, так как согласно ст.38 Закона "Про реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
До яких же ще наказів їх віднести, якщо здача приміщень в оренду, за вашими ж словами, і є основною діяльністю підприємства: Цитата:
|
Дякую, ви мені дуже допомогли;)
|
Наказ на звітність працівника
Доброго дня! Виникла потреба видати наказ на інженера з техніки безпеки, точніше на звітність його роботи. Інженер знаходиться в іншому місті, директор підприємства хоче, щоб кожного місяця інженер подавав звітність про виконону роботу (інструктажі тощо), як це правильно оформити, краще навіть, якийсь приклад, дуже дякую!:yes:
|
Цитата:
Вы когда товарища на работу принимали, с должностной инструкцией его знакомили? Внесите соответствующий пункт в ДИ, если он там отсутствовал, и ознакомте его заново. :good:;) |
Та ось директор хочу саме наказ, щоб ось так було, на аркуші та окремо але як це сформувати:dont know:
|
Прикладів на кожну вигадку директорів не нафатазуєш:D Але слово керівника - закон. Скоріш за все, директор не може мирним шляхом це вирішити,думає, що наказ все врятує:dont know:
Тут потрібна Ваша творчість... Чого Ви боїтесь? Це не останній "творчій" документ у вашій кар'єрі, звикайте :yes:Напишіть "слово в слово" те, що хоче керівник, та створіть це у формі наказу - і все. Зазначте строки подання звітності та відповідальність за її неподання чи несвоєчасне подання. І ознайомте цього інженера з ТБ під підпис. |
та ось фанатзую що в шапці писати, у звязку з чим можна видати такий наказ? на законодавчому рівні?:reverie:
|
Та у звязку з чим завгодно!
Щось на кшалт такого: Цитата:
Цитата:
На законодавчому рівні у нас лише Верховна Рада закони приймає :) |
Цитата:
Чого це Вам так необхідно на законодавчому рівні? Ви часом не в Міністерстві працюєте?:lol: Це розпорядження керівника, внутрішнє, абсолютно нормальне... Ви ж не стелі фарбувати працівника змушуєте? Якщо так потрібно, знайдіть в КЗпП статтю, де написано, що працівник має старанно виконувати свої обов'язки та доручення керівника |
Добрый день! Возможно ли с 1С 8.2 напечатать приказ о предоставлении ежегодного отпуска и в нем указать кто будет исполнять обязанности и в каком размере будет доплата за выполнение обязанностей?
|
Это разные приказы.
Отпуска и по личному составу, разный срок хранения. Правильно делать отдельно приказы. |
подскажите пож. верным ли будет такой приказ
1. Надати основну щорічну відпустку наступним працівникам: - менеджеру Иванову з 22.12.18р за період роботи з 21.03.17р. – 20.03.18р. на 10 календарних днів. - за період роботи з 21.03.18р. – 20.03.19р. на 16 календарних днів. 2.Надати додаткову відпустку за ненормований робочий день наступним працівникам: - менеджеру Иванову за період роботи з 21.03.17р. – 20.03.18р. на 1 календарний день 3. До роботи стати 21.01.19р. (враховано святкові дні 01.01.19р. та 07.01.19р.) |
Доброе утро!Подскажите,пожалуйста, можно ли приказ на увольнение написать, указав,что работника уволить с такого-то числа (с завтр.дня)? Например, заявление работника и приказ от 20 числа,а уволить 21?
|
Можно,
но если увольнение по собственному желанию, то работник может отозвать заявление, и вам нужно будет издавать приказ об отмене, по этой причине, увольнение по собственному я издаю день в день. |
По соглашению сторон. Бухгалтерия мне доказывает,что нельзя. В какой закон ее можно отправить?)))
|
На сколько я знаю, никакими нпа этот вопрос урегулирован, тут только логически думать.
Если есть соглашение сторон, то почему нельзя это закрепить приказом и датировать его раньше даты увольнения, чтобы у той же бухгалтерии было время рассчитать человека и вовремя выплатить. И какое дело бухгалтерии до даты приказа? Суть приказа не меняется - человек будет уволен датой, которая в приказе, а не которой приказ датирован. Встречное предложение: бухгалтерия показывает закон, в котором написан черным по белому: регистрировать приказы только датой увольнения! |
Часовой пояс GMT +3, время: 14:14. |