![]() |
kozur, а яка йому різниця, за який період у нього залишиться 17 к/д? Надаєте йому 17 к/д, які він перевів+14 з Вашого підприємства. І залишаються у нього тіж самі 17 днів.
|
Цитата:
|
Цитата:
Тобто до 18 років - 31 к.д. , а потім як інваліду ІІІ групи - 26 к.д. !!! |
Я же правильно понимаю, что сотруднику, инвалиду ІІ группы - мы можем предоставить ежегодный основной отпуск на 30 дней. или мы еще и на 24 дня должны предоставить?
|
Ну что-то одно точно придётся предоставить:lol:
(основной ежегодный отпуск на 30 к.д.) |
Вибачте, будь ласка!
Але мені потрібна відповідь на таке питання. Воно начеб-то теж про відпустку, але додаткову. Працює в нас мамочка розведена (свідоцтво про розірвання шлюбу від 13 грудня 2007 року), має дитину 1998 року народження, є постанова суду про сплату аліментів. Ні разу вона не брала додаткової відпуски, як одинока мати. Тепер вона десь у вересні йде у відпустку по вагітності та пологам, і хоче використати всі накопичені відпустки. Так от у мене таке питання - чи за 2007 рік їй повинна відпустка 7 к.д.? |
Цитата:
|
Цитата:
|
А які ж потрібно ще документи?
Iren@, я так розумію, що ця працівниця має за 2007 рік - 7 к.д., за 2008 - 7 к.д., за 2009 - 7 к.д., загальною тривалістю - 21 к.д.? |
А за 2010 р. буде уже 10 к.д., але надавати їх можна тільки у поточному (календарному році), решта буде компенсована при звільненні...
|
Часовой пояс GMT +3, время: 08:13. |