![]() |
А, если честно, ребята...:redface:..то давно не было интересно на форуме (не беру такие темы, как конкурсы и ДР нашего портала, где просто - ВСЕГДА интересно!), как сегодня....много среди серьезных - интересных, живеньких тем обсуждаем-таки...:good:
Тут еще и Маруся подогнала тему про истерики....потому что я уже от смеха в истерике... |
Цитата:
|
Вибачаюсь, але ще рішення не отрима! Сам чекаю, як тільки так і зразу повідомлю! Сам суд затримує...
|
Мабуть, вже після Нового року (або старого Нового року)...:D
|
Та в тому ж і проблема, що немає ніякої інформації! сидим з юристом "накидуємо апеляцію" не зрозуміло тільки апеляція на що?
|
Головне - термін не пропустіть !!!
|
MAZYTIK, як справи? є новини?
|
Ув. MAZYTIK!
Цитата:
|
Результат такий - за угодою сторін провадження по справі закрито...:lol:
Справа у наступному - на останньому засіданні, після суду, суддя в особистій бесіді сказав, що рішення суду буде не на нашу користь (повідомив наступне - є працівник, є довідка яка є дійсною, є закон). Я не юрист, але якесь заочне рішення все ж таки потрапило до нашого вищестоячого керівництва (обласного), не знаю що саме:?. Так як, "область" в якихось своїх річних звітах зазначає кількість програних справ підприємства в цілому за рік по області, хотіли зазначити, що не програно жодної, а ми такі сякі "испоганили" всю картину. (що я вислухав з юристом по телефону можна було тільки уявити) Особисто, приїхав обласний керівник, зустрівся із суддею та позивачем і вирішили цю проблему 30.12.2010 року, ось і все, справа закрита..... За то вже нам попало так попало......................:cry:, А ХОТІЛОСЯ СПРАВЕДЛИВОСТІ.:dont know: |
Та-а-ак, немного запутанно...:reverie:
Но главное: что: Цитата:
Спасибо, дорогой MAZYTIK, что отозвались!:handshake: |
Часовой пояс GMT +3, время: 05:11. |