![]() |
Цитата:
|
Цитата:
Ща, подождите минутку, попробую что-то сочинить |
Цитата:
Відсторонити ПІБ від виконання обов'язків за посадою... за станом здоров'я з... до оформлення листа непрацездатності по вагітності та пологах, зі збереженням робочого місця та середнього заробітку, у зв'язку з неможливістю переведення її на цей період на легку роботу (або відсутністю на підприємстві вакантних посад з легшими умовами праці...:pardon:) Підстава: лист непрацездатності...... |
Про увільнення від роботи
Петрової Г.П. Петрову Ганну Петрівну, машиніста крану, із за відсутності можливості переведення її на легшу роботу відповідно до медичного висновку увільнити від роботи тимчасово на час з 01 лютого 2019 року і до початку відпустки по вагітності і пологам і виплатити за цей період середню заробітну плату. Підстави: листок непрацездатності серія АА №123 від 30.0.01.19 р. заява Петрової Г.П. від 31.01.19 р. |
Читаю статью на портале кадровик-01 про перевод на легкий труд.
Цитата:
|
Цитата:
Нехай вагітна звернеться до лікаря з цим питанням, лікар розрахує дату - і все |
Цитата:
|
Так и я о том же :) Рассчитать-то можно все что угодно, но жизнь вносит иногда такие коррективы :).
Короче, пишу "до дати початку відпустки з вагітності та пологів". |
Ну так и БЛ по беременности и родам выписывается врачом с этой плановой даты (30 недель), полученной в результате расчета. Не по медицинским показателям или внешним признакам:lol: А сугубо математически)
|
Цитата:
Прошу, на будущее, учесть вот что: задавайте вопрос так, чтобы получить желаемый ответ! Вы задали вопрос: Цитата:
Если бы Вы задали вопрос в другом формате, например: "какой срок окончания перевода указывать в приказе,", то этот ответ получили бы раньше! У меня была мысль Вам ответить так: "до дати початку відпустки з вагітності та пологів" Но Вы этого не запрашивали! А Зачем мне отвечать то, о чем не просили?:reverie: Мысли я, лично, читать не умею.:lol: |
Часовой пояс GMT +3, время: 18:38. |