![]() |
Відповідно до ч. 3 ст. 41 Закону України "Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності"
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Вы кем работаете? Адвокатом? Юрисконсультом? Журналистом? ....Для каких целей задали вопрос? Какую работу пишете? Доклад? Очерк?Готовите иск? Или, наоборот, апелляцию? Но в одном я уверена: Вам не для кадровой работы нужен ответ на Ваш вопрос. Сейчас Вы, опять, разовьете бурную дискуссию, которая не будет относиться к работе кадровиков...Уж простите за мою память... |
Цитата:
Цитата:
==== Все ж хотілося б почути відповідь по суті питання. Застосовуємо аналогію зі зверненням до виборного органу первинної профспілкової організації (15 днів на відповідь) або є діють якісь інші правила. п.с. Питання термінове, буду вдячний за оперативну відповідь. |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Добрый день. На коммунальном предприятии будет сокращаться служба охраны. На предприятии есть профсоюзный комитет, который не дает согласия на это сокращение. Возможно ли сокращение без согласия профсоюзного комитета? И в службе охраны есть работники, которые не являются членами профсоюза. Возможно ли их сокращение без согласия профсоюза?
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
П.С. Простите, ув.masyatko, за мой нескромный вопрос: а Вы кем работаете? |
Цитата:
|
Цитата:
Только, вот вопросы у Вас, вернее их формат...я освежила все Ваши вопросы....:yes: |
Добрий день! Колеги, порадьте як бути. 15 травня вручили працівникам повідомлення про скорочення та звільнення 27 липня. А 20 травня отримали лист-повідомлення про створення профсоюзу (він не зареєстрований) це тільки повідомлення. Потрібно фактичне звільнення по скороченню погоджувати з профспілкою, так як на час звільнення думаю, що її вже зареєструють. Дякую!
|
Часовой пояс GMT +3, время: 16:34. |