![]() |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Вот у меня на каждой ноге по пять пальцев, но ни в свидетельстве о рождении, ни в паспорте, ни в каком-либо ином документе об этом не упоминается :dont know: Из чего можно сделать вывод, что документируются только определенные факты, а не все подряд. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|** |10.06.2016 | Прийнятий комірником | Наказ № ** від **| о том, что принят временно, ни слова |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
"Прийняти БББ комірником тимчасово з 10 червня 2016 року по 09 серпня 2016 року включно з оплатою **** грн на місяць" неверно? |
Цитата:
http://hrliga.com/index.php?module=n...op=view&id=569 |
Добрый день!
Попробую еще раз разобраться со своими кладовщиками. Мне кажется, я неверно поняла сама и неверно объяснила ситуацию вам. Распишу подробно. Сотрудник ААА - кладовщик, с ним заключен бессрочный трудовой договор. Нам на некоторое время понадобился еще один. А чуть позже еще один. Мы обратились в ЦЗ, нам предложили кладовщиков БББ и ВВВ. В ЦЗ мне дали образцы приказов, я составила приказ по образцу, до этого со срочными договорами практически не сталкивалась (однажды принимала на время отпуска по уходу за ребенком до достижения 3-х лет), не знала всех нюансов. По образцу составила приказы: "Прийняти БББ комірником тимчасово з 10 червня 2016 року по 09 серпня 2016 року включно з оплатою **** грн на місяць" "Прийняти ВВВ комірником тимчасово з 30 червня 2016 року по 29 серпня 2016 року включно з оплатою **** грн на місяць" Еще я вспомнила, что также писала два письма на каждого кладовщика (по образцу полученному от ЦЗ) о том, что "Виходячи з виробничої необхідності, керуючись п. 8 ст.91 Закона України «Про зайнятість населення», ТОВ "Товариство" створено 1 робоче місце для виконання тимчасових робіт." Тогда я не обратила внимания на слова сотрудника ЦЗ "організація громадських та інших робіт тимчасового характеру", теперь мне кажется, что это существенно. Также ЦЗ просил мне отправить приказы на прием и увольнение этих сотрудников для какой-то их отчетности. 01.08 уволился по собственному желанию кладовщик ААА - обычная ситуация, все понятно, трудовую уже отдала. Кладовщик ВВВ решил уволиться 17.08, не дожидаясь окончания срока. Т.к. мы остаемся без кладовщиков, и БББ нас устраивает, мы предложили ему остаться работать, и он согласился. Я сделала проект приказа на увольнение ВВВ: "Звільнити ВВВ з займаної посади 17 серпня 2016 року за власним бажанням, ст. 39 КЗпП України" Сотрудник ЦЗ со мной не согласен в части статьи, и я растеряна. Также сотрудник ЦЗ настаивает на двух приказах по сотруднику БББ, т.к. то были "громадські та інші роботи тимчасового характеру", а теперь мы хотим его взять на постоянное место работы и БББ нужно снять с учета в ЦЗ и прекратить выплаты. приказ об увольнении от 09.08.2016: "Звільнити БББ, комірника, з займаної посади 09 серпня 2016 року у зв’язку із закінченням строку трудового договору, п. 2 ст. 36 КЗпП України" и тут же приказ о приеме от 09.08.2016 с уведомлением налоговой: "Прийняти БББ на постійну роботу комірником з 10 серпня 2016 року." и в трудовую внести обе эти записи. Нагуглила про эти работы и нашла такой приказ: "25.06.2014 р. м. Київ № 115 Про прийняття на громадські роботи за строковим трудовим договором НАКАЗУЮ: Прийняти на оплачувані громадські роботи за строковим трудовим договором РЕПІЙ Олену Іванівну на посаду заготівника з 1 липня 2014 р. по 29 серпня 2014 р., з посадовим окладом 1 500 грн. Підстава: 1. Наказ ТОВ «Дуб» від 18.06.2014 р. № 103 про створення тимчасового робочого місця. 2. Договір від 20 червня 2014 р. № 758 про організацію громадських робіт та фінансування їх організації, укладений між ТОВ «Дуб» та Оболонським районним центром зайнятості м. Києва. 3. Трудовий договір про участь у громадських роботах від 25 червня 2014 р.." Насколько он верный и должна ли я была составить аналогичный приказ? Прошу помочь: насколько я все сделала неверно, как исправить? |
Цитата:
Конечно надо было бы обратить внимание, это существенно! Вы же в соответствии с "Порядком організації громадських та інших робіт тимчасового характеру" (далее я буду также его цитировать) договор должны были заключить: Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Ваш БББ ведь до сих пор у них на учете состоит, как безработный: Цитата:
Поэтому пишите приказ об увольнении в связи с окончанием СТД, увольняйте, направляйте в ЦЗ, а потом принимайте обратно на общих основаниях. |
Доброго дня.
Підкажіть будь ласка, працівника прийнято за строковим трудовим договором на період щорічної відпустки, останній день 11.09.2016 (неділя), чи можу я його звільнити 9.09. (п’ятниця), згідно ст. 241 -1? |
Згідно ст. 241 -1 "....якщо останній день строку припадає на святковий, вихідний або неробочий день, то днем закінчення строку вважається найближчий робочий день", а найближчий робочий день у цьому випадку - понеділок!
До речі - чому ви не вказали, яка саме формуліровка була в наказі? прийняти на строк до 11.09.2016, чи прийняти на період відпустки до дня фактичного виходу основного працівника на роботу? |
В наказі на період щорічної відпустки ....., (відпустка закінчується 11.09)
|
видайте наказ 9 вересня про звільнення з 11 вересня і 9 вересня розрахуйте його.
|
Дякую за допомогу!!!
|
Відпустка строковика із наступним звільненням
Доброго дня! Виникла така ситуація: Працівниця була прийнята по строковому трудовому договору на період відпустки по догляду за дитиною до 3-ох років основної працівниці. Основна працівниця має вийти на роботу 20 березня 2017 року, Строковика потрібно звільнити 17 березня 17 року, тому що 18 березня виповнюється 3 роки дитині основної працівниці, але строковик написав заяву про надання невикористаної чатини щорічної основної відпустки з наступним звільненням це буде 29 березня 17 року (останній день відпустки - день звільнення відповідно день закінчення строкового трудового договору), але у мене виникло питання, якого числа виходити основній працівниці - 20 березня 17 року, чи коли закінчиться строковий трудовий договір з строковиком, вірніше на слідуючий день 30 березня 17 року. Завчасно вдячна за консультацію.
|
Цитата:
А строковику надати відпустку і звільнити його останнім днем відпустки, згідно Закону "Про відпустки": Цитата:
|
Цитата:
ПОтрібна допомога. Аналогічна проблема і у мене "нарисовалася" з строковиками. Останній день строку - 30.04.2019 року. По підприємству вже є наказ про перенесення РД 30 квітня на 11 травня. Найближчий робочий день - то 02.05.2019року. Але боюся, що це є продовження строкового договору... |
Цитата:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 20:07. |