![]() |
Цитата:
Анатоль, а у Вас сколько получилось? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Извините...:redface: Пере..бдел !:D
ЗУ "Об отпусках": Стаття 9. Обчислення стажу роботи, що дає право на щорічну відпустку До стажу роботи, що дає право на щорічну основну відпустку (стаття 6 цього Закону), зараховуються: ... 4) час, коли працівник фактично не працював, але за ним зберігалося місце роботи (посада) і йому не виплачувалася заробітна плата у порядку, визначеному статтями 25 і 26 цього Закону Так что отпуск за свой счёт тоже даёт право на ежегодный отпуск !!! Кстати, мне Excel насчитал 12,6 дней, т.е. 13... |
Цитата:
Стаття 6. Щорічна основна відпустка та її тривалість Щорічна основна відпустка надається працівникам тривалістю не менш як 24 календарних дні за відпрацьований робочий рік, який відлічується з дня укладення трудового договору.Поэтому совершенно не собираюсь отстаивать свою точку зрения и считать то, что им не отработано...А отработано на сегодняшний день не год, а всего лишь 6 месяцев и 8 дней! И потом: как кто посчитает: 12 или 13 - тут уже не суть важно, т.к. никакого наказания не свершится тому, кто даст 12, и тому, кто даст 13 к.д.;) П.С. У меня получилось 53 сотых, поэтому Я дам ему 12 дней! И кто меня за это накажет, хотела бы я знать... :lol: |
Цитата:
Вы считаете по месяцам, а я - по дням. Поэтому и имеем разные цифры. Месяцы-то разной продолжительности бывают. Ничего, конечно, не свершится. У Вас своя система подсчета, у меня - своя. :pardon: Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Я рассуждаю так примерно: если нет конкретики, то отталкиваюсь от аналога: от порядка № 100!
Т.к. у нас ведется речь в ЗУ "Об отпусках" о работнике, который отрабоТАЛ год, то ему положено не менее 24 к.д. Но у нас есть такие, которые и не работают полный год... Тогда почему я должна применять к нему то, что касается тех, кто НЕ отработал год?:dont know: Если даже в порядке 100 средняя зарплата насчитывается неодинаково для тех, кто отработал год и для тех, кто отработал менее года... 2. Обчислення середньої заробітної плати для оплати часу щорічної відпустки, додаткових відпусток у зв'язку з навчанням, творчої відпустки, додаткової відпустки працівникам, які мають дітей, або для виплати компенсації за невикористані відпустки провадиться виходячи з виплат за останні 12 календарних місяців роботи, що передують місяцю надання відпустки або виплати компенсації за невикористані відпустки. Працівникові, який пропрацював на підприємстві, в установі, організації менше року, середня заробітна плата обчислюється виходячи з виплат за фактичний час роботи, тобто з першого числа місяця після оформлення на роботу до першого числа місяця, в якому надається відпустка або виплачується компенсація за невикористану відпустку. Цитата:
|
Ой, сложно пользоваться бухгалтерскими нормативками,
а тем более проводить какие-то аналогии... :reverie: :dont know: |
Часовой пояс GMT +3, время: 00:51. |