Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига

Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига (http://forum.hrliga.com/index.php)
-   Отпуска (http://forum.hrliga.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Компенсация за неиспользованный отпуск (http://forum.hrliga.com/showthread.php?t=11914)

alena2407 31.07.2007 16:58

Большое спасибо за советы!!!

solod 01.08.2007 11:23

Коллеги, я очень рада, что тема, предложенная мной, такая актуальная. Всем большое спасибо за всестороннюю помощь.
Уверенна, что обсуждение помогло не только мне.

solod 01.08.2007 11:25

Коллеги, я очень рада, что тема, предложенная мной, такая актуальная. Всем большое спасибо за всестороннюю помощь.
Уверенна, что обсуждение помогло не только мне.

serzh_07 01.08.2007 11:41

А вдруг производственная травма на предприятии, когда работник "по бумагам в отпуске"а фактически работал? Рискуете.

дзига 03.08.2007 11:06

Ми то граємось так: людина йде у відпустку, а на другий день пише заяву, що прошу дозволити приступити до роботи в звязку зі зміною графіку роботи курортних закладів. або для відвернення простою виробництва відкликаємо з відпустки.
От тільки мене одне цікавить, в наступний раз, якщо людина бере відпустку, вона може взяти наступну не за цей вже оплачений період. :?:

Iren@ 03.08.2007 11:20

ст.12 ЗУ "Про відпустки": У разі відкликання працівника з відпустки його працю оплачують з урахуванням тієї суми, що була нарахована на оплату невикористаної частини відпустки.

дзига 03.08.2007 11:22

от я сьогодні це тільки вичитала, з бухгалтерією сварюсь пів дня - без толку - вони в нас всі салдеповської закалки :dont know:

esar 03.08.2007 11:33

Цитата:

Сообщение от дзига
Ми то граємось так: людина йде у відпустку, а на другий день пише заяву, що прошу дозволити приступити до роботи в звязку зі зміною графіку роботи курортних закладів. або для відвернення простою виробництва відкликаємо з відпустки.
От тільки мене одне цікавить, в наступний раз, якщо людина бере відпустку, вона може взяти наступну не за цей вже оплачений період. :?:

Якщо працівник з якихось причин вийшов на роботу до закінчення щорічної відпустки (не будемо обговорювати законність підстав такої ситуації), то решта відпустки вважається невикористаною і її треба перенести на інший період. "Відпусткні" за невикористану частину відпустки утримуюються із зарплати працівника, а за відпрацьовані дні нараховується заробітна плата (див. ст. 12 ЗУ "Про відпустки").

дзига 08.08.2007 11:42

Цитата:

Сообщение от esar
"Відпусткні" за невикористану частину відпустки утримуюються із зарплати працівника, а за відпрацьовані дні нараховується заробітна плата (див. ст. 12 ЗУ "Про відпустки").

Я неможу це вкласти в голову бухалтерії, ви не знаєте, можливо є яктйсь лист чи пояснення, точніше "розжування" цього для моїх колег :twisted:

Голубоглазка 08.08.2007 16:38

В табеле мы ставим так: "8"- когда работник и фактически и "по бумагам" на работе; "0"- когда работник "по бумагам" находится в отпуске, а фактически ходит на работу.

Какая же это компенсация за отпуск? Фактически сотрудник получил свои отпускные, а зато работает бесплатно! :dont know:

Часовой пояс GMT +3, время: 13:18.