![]() |
Цитата:
Стаття 4. Види відпусток Установлюються такі види відпусток: 1) щорічні відпустки: основна відпустка (стаття 6 цього Закону); додаткова відпустка за роботу із шкідливими та важкими умовами праці (стаття 7 цього Закону); додаткова відпустка за особливий характер праці (стаття 8 цього Закону); інші додаткові відпустки, передбачені законодавством; Стаття 24. Грошова компенсація за невикористані щорічні відпустки У разі звільнення працівника йому виплачується грошова компенсація за всі не використані ним дні щорічної відпустки, а також додаткові відпустки працівникам, які мають дітей. |
Цитата:
|
Цитата:
Не знаю почему лектору не понравились именно эти два дополнительных отпуска. Т.е. "інші додаткові відпустки, передбачені законодавством;" он оставил... Странно, честное слово |
Цитата:
я сам не понимаю, а главное, не получил от него достойного ответа (фамилию лектора указывать не буду) :lol: |
Переведення в зв`язку з реорганізацією
Підскажіть. В зв`язку з реорганізацією працівників переводять на інше підприємство. Повинна виплачуватись компенсація за невикористану відпустку? Чи відпустка переводиться на інше підприємство?
|
ЗУ "Про відпустки".
|
Там вказано що при переведенні за заявою працівника компенсацїя переводиться на інше підприємство. Чи може працівник при переведенні вимагати одразу виплати йому компенсацію.
|
Цитата:
|
Всем привет! Подскажите, пожалуйста, есть ли варианты по которым мы НЕ выплачиваем компенсацию за неиспользованный отпуск при увольнении сотрудника (хищение, недоверие и т.д.)?
|
Нет таких вариантов.
:read: ст.24 ЗУ "Об отпусках". |
Часовой пояс GMT +3, время: 13:52. |