![]() |
Тогда 2 дня полагается от 22 отработанных дней?
|
Получается что каждое предприятие считает по своему дни компенсации. То ли на прошлой работе какие то свои стандарты...
|
я розраховую так: якщо людина звільняється з 5-17 число місяця то це 1 день відпустки, а якщо з 18-31 число місяця то це 2 дня.
Точних вказівок по цьому питанню я не бачила, вирішили для себе с бухгалтерією такі проміжутки і все |
Цитата:
Поэтому я пользуюсь тем методом, который описала выше. Увольняющемуся работнику, хорошо, что ему за лишний день отпуска заплатили, но вот как со стороны бухгалтерских проверок не знаю. |
Спасибо за информацию, а то что-то я запуталась))))
|
Я пользуюсь такой формулой:
Двідп * Свідпр Дкомп = Двідпр х _________________, 365 (366) * С де Дкомп – кількість днів відпустки, що підлягають компенсації; Двідп – загальна тривалість відпустки; Двідпр – кількість фактично відпрацьованих днів року; Свідпр и С – кількість святкових і неробочих днів, що припадають на відпрацьований період і на рік відповідно. |
Цитата:
Дкомп = Двідпр х (Двідп - Свідпр)/(365 (366) - С) (де Дкомп – кількість днів відпустки, що підлягають компенсації; Двідп – загальна тривалість відпустки; Двідпр – кількість фактично відпрацьованих днів року; Свідпр и С – кількість святкових і неробочих днів, що припадають на відпрацьований період і на рік відповідно) На Лиге-Закон есть отличная статья "Компенсація за невикористану відпустку при звільненні працівника". Однажды найдите ее и пользуйтесь в работе, а не изобретайте велосипед каждый раз, когда приходится кого-то увольнять. |
Цитата:
Спасибо что вовремя подправили и никто не додумался моей абракадаброй воспользоваться |
Вложений: 1
Я думала думала и наконец придумала :lol:
Составила программку в Excel и назвала её "Компот" то есть КОМПенсация ОТпусков :D, которая считает собственно компенсацию отпусков. Прошу протестировать, вроде ошибок не даёт, но мало ли... Простите, сама нашла ошибку, исправила, выкладываю новую версию |
Уважаемые форумчане!
Подскажите пожалуйста, по увольнению компенсация за неиспользованный приведенный ниже отпуск выплачивается? -додаткова відпустка за роботу із шкідливими та важкими умовами праці (стаття 7 цього Закону); - додаткова відпустка за особливий характер праці (стаття 8 цього Закону); |
Часовой пояс GMT +3, время: 17:36. |