![]() |
Цитата:
Цитата:
|
Основной работник в отпуске до 3х лет(до 14.03.2015), на ее место взяли временного работника. Во время отпуска основная работница рожает второго ребенка 27.07.2014, и мы делаем ей приказ на отпуск до 3х лет с 15.03.15 по 27.07.17.
Вопрос по временному сотруднику: ей не надо продлевать срок действия трудового договора?или он плавно переходит дальше, т.к. основание какое же? |
Цитата:
"...прийняти Бриль Т.С. бухгалтероом з 01.10.20015р. за строковим трудовим договором на період відпустки Квач.В.М. для догляду за дитиною до досягнення нею тритічного віку до дня фактичного виходу Квач.В.М. на роботу", а не "прийняти Бриль Т.С. бухгалтером за строковим трудовим договором з 01.10.20015р. по 01.10.2018р. на період відпустки Квач.В.М. для догляду за дитиною " то продлевать его не надо, СТД будет расторгнут только после выхода основного работника из отпуска. |
Якщо працівниця, яка перебувала у відпустці по догляду за дитиною до 3-х років виявила бажання звільнитися, можу я її звільнити останнім днем цієї відпустки? А того працівника, який працював у цей час на її місці, після звільнення декретниці, як оформити? Перевести?
|
Тут вище писали, що звільняти працівника, який працював тимчасово на декретній посаді необхідно за п. 6 ст. 40, а хіба не за п.2 ст. 36?
|
Якщо працівниця, яка перебувала у відпустці по догляду за дитиною до 3-х років виявила бажання звільнитися, можу я її звільнити останнім днем цієї відпустки? А того працівника, який працював у цей час на її місці, після звільнення декретниці, як оформити? Перевести?
Можно уволить и раньше последненго дня отпуска-соопветственно ее заявлению. Работнику повезло, издать приказ: "Іванова, прийнятого на посаду бухгалтера на час відпустки по догляду за дитиною до досягення нею 3-х річного віку Петрової, перевести з ____ постійно на посаду бухгалтера" Тут вище писали, що звільняти працівника, який працював тимчасово на декретній посаді необхідно за п. 6 ст. 40, а хіба не за п.2 ст. 36? Однозначно - п.2 ст 36 КУПпУ, п.6 ст. 40 - це саме - поновлення після незаконного звільнення |
Цитата:
Цитата:
|
А никак не надо оформлять - после увольнения основного работника его срочный трудовой договор автоматически становится бессрочным.
Согласна, что не обязателно офрмление от бессрочного к срочному, просто я привела пример именно оформления если, например руководитель ХОЧЕТ какой-то бумажки и все тут. |
Цитата:
не сумеете доказать свой профессионализм и отстоять свою точку зрения сегодня - наплачетесь завтра! |
Цитата:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 03:46. |