![]() |
ми прийдемо у відділення , а завідувач скаже, що вона просто зайшла чай попити, і все.
|
Цитата:
|
підкажіть, в звязку з чим заборонити допускати звільненого працівника до роботи
|
За цей місяць вона людина ні разу не прийшла до директора проситися на роботу, а тупо ходить на роботу.
|
Цитата:
У вас є наказ про Порядок обробки персональних даних? Цитата:
її реба звільняти, бо роботи не буде |
є в нас такий наказ. І працівник при прийнятті підписує згоду на обробку персональних даних.
|
Цитата:
Цитата:
У вас державна установа, чи громадьска чайна? І в наказі про порядок обробки персональних даних мабуть є пункт, де на директора покладаються певні обов'язки щодо забезпечення їх охорони... Так що директор, до речі, теж порушує закон, коли допускає до роботи з ПД сторонніх осіб! І останнє - я неодноразово запитував вас, що робить директор для вирішення тієї конфліктної ситуації, що у вас склалася, які заходи впливу вживає? Бо я бачу якісь дії і намагання вирішити проблему лише з вашого боку,а його все це зовсім не обходить? Боротися з юристом і завідувачем - це не ваша справа, вони вам не підпорядковані, це виключно справа директора... То які його дії? |
Він пішов до голови, голова сказав розбирайся з своїми працівниками це твої працівники. директор запитав що за перевірки, а він каже, що завідувача відіслав до юриста, щоб вона все вирішила по закону, а вони написали на перевірку (видно вже знають, що неправі і пишуть на перевірки, щоб щось знайти, і якось хоть так нагадити) А ця типу працівник навіть не зайде до директора, щоб щось попитати, бо їй завідувач заборонила. Чекаємо 18 числа. якщо до цього числа не буде позовна заява в суд до терцентру, а тоді директор піде в наступ.
|
Цитата:
Цитата:
Потрібно провести службове розслідування по факту невиконання наказу директора, притягнути завідувача до дисциплінарної відповідальності і попередити, що ще одне стягнення - і вона буде звільнена по ст.40 п.3, а у випадку, коли колишня працівниця, а нині стороння особа прийде на роботу - викликати міліцію і видворити її (зафіксований виклик міліції вам знадобиться у випадку, коли доведеться з нею судитися) P.S. Передайте директору мої слова - у вас бунт на кораблі, і є два виходи - або він сьогодні припинить цей бунт, або завтра він вже не буде капітаном! Це - свого роду екзамен на зрілість і вміння керувати колективом, і в адміністрації, я певен, з зацікавленістю спостерігають за розвитком подій :) |
а якщо вона не захоче писати пояснення? складати акт?
|
Цитата:
В ході службового розслідування повинно бути встановлено: наявність чи відсутність події, з приводу якої було призначено розслідування, та її обставини (час, місце) і наслідки, особи, з вини яких трапилося порушення, та особи, дії чи бездіяльність яких сприяли порушенню, наявність причинного зв'язку між подією, з приводу якої було призначено службове розслідування, та неправомірними діями посадових осіб та окремих працівників, конкретні неправомірні дії, яким вчинено правопорушення, вимоги чинного законодавства чи інших нормативно-правових актів та керівних документів, які було порушено, ступінь вини кожної з осіб, причетних до правопорушення. В ході розслідування опитуються усі особи, причетні до порушення. За результатами службового розслідування складається акт, у якому зазначаєься час, місце, суть порушення, які нормативні акти порушено (їх назва, дата прийняття), обставини, що пом'якшують або обтяжують відповідальність чи знімають вину, заперечення, заяви та клопотання особи, стосовно якої проведено службове розслідування, пропозиція щодо притягнення винних осіб до відповідальності та інші заходи, які пропонується здійснити для попередження подібних порушень у майбутньому Акт службового розслідування підписується особами, якими воно проводилося. Кожен учасник розслідування має право викласти свою окрему думку. Після підписання акт службового розслідування подається на розгляд посадовій особі, яка призначила розслідування, тобто директору. До акта додаються всі матеріали розслідування і пояснення осіб. Якщо особи відмовляються надавати пояснення, посадовою особою, що проводить розслідування, складається відповідна довідка. Зміст такої довідки засвідчується підписами двох свідків цього факту. - про це також вказується у акті розслідування. Після завершення керівник установи розглядає матеріали службового розслідування і приймає відповідне рішення щодо притягнення винних до дисциплінарної відповідальності, про що видається відповідний наказ. У вашому випадку службове розслідування може бути проведено з двох підстав: порушення вимог ст.139 КЗпП (невиконання розпорядження власника або уповноваженого ним органу), за яке винна особа може бути притягнута до дисциплінарної відповідальності: Цитата:
Цитата:
Чиніть усе по закону, а вони потім нехай судяться :) |
ходили сьогодні до завідувача, щоб вона написала пояснення чому звільнений працівник ходить на роботу, вона відмовилася писати, а звільнений працівник сказала, що їй в адміністрації сказали щоб вона ходила на роботу. Директор зробив усну догану завідувачу. зараз я пишу акт про відмову від надання пояснень. та пишу наказ про недопущення звільненого працівника до роботи.
|
Цитата:
Директор повнен працівників до себе викликати, а не до них ходити, тут ще й тонкий психологічний момент - таким чином директор дає зрозуміти, хто є хто... Викликав - і тут вже не вийде послатися на адміністрацію - не прийшла за викликом до директора - отримай догану! А у вас виходить, що вона сидить у себе в кабінеті, і грається в "хочу-не хочу", директор до неї сам їде, а вона його практично посилає і дає зрозуміти, що він для неї - не начальник... Не потрібно було йому туди йти! Все це виглядає, наче якась насмішка - завідувач відверто саботує накази директора, відкрито проявляє непокору, а він за нею бігає і про щось вмовляє... Якщо директор сам не може нічого вдіяти - потрібно було призначити службове розслідування, і нехай працівники, що призначені його проводити, самі відбирають у неї пояснення. Цитата:
"Звільнений працівник сказала, що їй в адміністрації сказали щоб вона ходила на роботу" - хто їй це сказав? секретар, чи може прибиральниця? Ій могли там усе, що завгодно, сказати, але посадовою особою, яка має повноваження приймати на роботу та звільняти з роботи, є ваш директор, а не адміністрація. Хоче звільнена оскаржити дії директора в адміністрації, як вищому органі - будь ласка! Але спочатку вона зобов'язана виконати наказ директора! Далі - чому директор не викликав міліцію щоб видворити сторонню людину за межі службових приміщень? Духу не хватило? Авторитету? Тоді не можна йому бути директором, коли його як директора не сприймають, і жодних розпоряджень його не виконують ... Цитата:
А наказ про недопущення звільненого працівника до роботи - це взагалі нісенітниця! Не ганьбіть себе! Кому адресований цей наказ? Звільненому працівнику? Так він у вас вже не працює, і для нього цей наказ не указ! Завідувачу - так для завідувача досить наказа про звільнення, і якщо вона не виконувала той, то і цей наказ виконувати не буде... Ліпше видавайте наказ про порушення порядку доступу до персональних даних, яким завідувача притягнути до дисциплінарної відповідальності і з метою попереждення подібних порушень у майбутньому заборонити допускати до роботи стороніх осіб! Мені дуже цікаво, чим це протистояння скінчиться, але дуже схоже, що новим директором - таких безхребетних не поважають ні у колективі, ні в адміністрації... Керівник за любих обставин повинен залишатися керівником, не допускати анархії і діяти рішуче, а не так, як у фільмі ""Холодне літо 53-го" мямлити в рупор - "я требую покинуть государственную пристань"... |
Цитата:
|
Цитата:
Сьогодні вже 20 число, то розкажіть, чи відбувся наступ і як успіхи? |
напишу трохи пізніше
|
Цитата:
Щиро сподіваюсь на вашу перемогу!!! |
Доброго дня! І так поки я була у відпустці... райдержадміністрація спробувала доказати , що ми звільнили працівників неправильно, та управління праці довело, що ми все зробили по закону. знаєте, ми трималися два місяці, нікого не слухали, не брали на роботу. Та якось директор зайшов до голови, а він йому каже, знаєш ви зробили по закону все правильно, але ще зробіть по - людськи : ВІЗЬМІТЬ ЦИХ ДІВЧАТ НА РОБОТУ. Директор каже - то ж ви казали, що нікого не можна брати на роботу, а тут кажете візьміть. Він подивився на директора і нічого не сказав. ( а наша завідувач ходила до нього кожен день на прийом, як до себе додому, та видно вже його задовбала. тепер він ,щоб від неї зчихатися просить уже директора.). ну, та Бог з ними , взяв він ії на роботу. ( а завідувач тепер ходить і всім розказує,що вона все таки добилася свого -,, бачите, а я ж казала, що вони будуть робити!)Та все б добре, але завідувач наша, якась ШАЛЕНА. По - перше зриває апаратні, ( вже 2 місяці), веде себе зухвало, нічого і нікого не боїться, бо з головою все вирішить, минаючи директора. Обзиває як директора так і працівників, що вони тупі, а вона все знає., всіх кляне. (а в своєму колективі, вона показує приклад як треба відноситися до керівника, ьто вони там його і ,,вдоль і поперек'')
Наш колектив, невитримавши вже цього знущання, написав до голови колективне звернення, де вкінці написали, що якщо він не вирішить питання, то ми підемо вище, ну прям не має на неї управи. .... Все збираюся додому бо час піджимає завтра допишу |
У вас просто сказочное руководство. Так и до президента дойдете)
|
ну и балаган у Вас в организации :-) для полноты картины еще полицию вызвать не помешает для усмирения некоторых особ :-)))
|
я вас попрошу потім все це видалити, добре. (як буде вже колись кінець мого блокбастера)
|
А де провав Андрій? я хотіла, щоб і він почитав
|
Цитата:
Удалим, когда попросите. |
пишу далі
|
не спешите - мы за попкорном )))
|
на це звернення голова написав резолюцію на директора, щоб він вжив заходів щодо покращення трудової дисципліни окремим керівникам відділень, а також провести роботу щодо покращення психологічного клімату в колективі. На другий день завідувач прийшла, ,,подякувала'' всім за це звернення всіх обгадила гримнула дверима і пішла, сказала, що покличе до нас передачу ,,Голос країни''. Зразу через пів години подзвонила і сказала, що на лікарняному. ( потім вже по слухам пішло, що їй голова сказав, щоб вона пішла на лікарняний, бо директор розкричався, щоб пару днів все притихло).Колектив в цей же день пише повторно - друге за її поведінку. голова написав резолюцію : витребувати письмове пояснення у завідувача з приводу її поведінки. Сьогодні у неї останній день лікарняного.
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
короче, ми не знаєм, що нам робити далі. За ефір скажу, хоча я думаю, що голова цього не схоче. бо там і його розкоиють
|
"интриги, скандалы, раследования":rofl:
|
куди нам далі звертатися, що робити. бо завідувач з головою зїдять директора
|
У нас получається, що завідувач керує головою адміністрації той її слухає, а над ним всі сміються, що у голови свій керівник. І у нього чогось не має зауважень до завідувача, а до директора є.
|
а можно подробнее: город, район - страна должна знать своих героев :-)
|
Цитата:
Я також у відпустці був :be: Почитав - і жахнувся! Як же це треба було отак запустити все?! Куди ж таке годиться: Цитата:
Цитата:
Я ж саме про це вам і писав: Цитата:
|
всім доброго дня! І так.... Хочете дізнатися чим все скінчилося?
|
доброго дня! хотим - напишите плиз)
|
завідувача викликав голова і сказав щоб втихла що йому не потрібні неприємності - і все. зараз вона така слухняна як нічоно не було. Настав МИР. бо всі взнали, що вона скоро їде на ПМЖ в Київ. всі радіють.УРА
|
Цитата:
Цитата:
Вона залишился працювати, чи ні? |
Помогите разобраться как правильно оформить, впервые такая ситуация.
С сотрудником ААА заключен бессрочный трудовой договор (кладовщик - если это существенно), в связи с производственной необходимостью заключили срочный договор на 2 месяца с сотрудниками БББ (с 10.06 по 09.08) и ВВВ (с 30.06 по 29.08). Сотрудник ААА уволился по собственному желанию 01.08 - здесь все понятно, трудовую уже отдала. Сотрудник ВВВ решил уволиться не дожидаясь срока окончания договора 17.08. Сотрудник БББ нас устраивает, обе стороны не против продолжить трудовые отношения. Мои действия: по сотруднику ВВВ - приказ об увольнении - "Звільнити ВВВ з займаної посади 17 серпня 2016 року за власним бажанням, ст. 39 КЗпП України" по сотруднику БББ - приказ об увольнении от 09.08.2016 "Звільнити БББ, комірника, з займаної посади 09 серпня 2016 року у зв’язку із закінченням строку трудового договору, п. 2 ст. 36 КЗпП України" и в тот же день взять заявление на прием, отправить уведомление; приказ о приеме: "Прийняти БББ на постійну роботу комірником з 10 серпня 2016 року." и в трудовую внести обе эти записи. или можно взять заявление о приеме и составить такой приказ на следующий день после окончания срочного трудового договора (10.08): "Трудовий договор з БББ вважати таким, що укладений на невизначений строк згідно ст. 39' КЗпП України Підстава - заява БББ." что в таком случае писать в трудовой и нужно ли? |
Цитата:
Цитата:
Никаких заявлений, никаких уведомлений, никаких приказов - раз после окончания СТД ни одна сторон не требует прекращения работы, то он продолжает работать, на уже на условиях бесстрочного ТД: Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Простите, но не понимаю: как задокументировать тот факт, что стороны хотят продолжить отношения, и что договор по обоюдному согласию превратился из срочного в бессрочный, а не кадровик пропустил срок и забыл издать приказ об увольнении.
По-моему на каждый факт должен быть документ. |
Часовой пояс GMT +3, время: 20:11. |