![]() |
У цьому випадку слід розуміти відсутність без поважних причин на робочому місці саме ці дві години на день, які зафіксовані в наказі.
Адже пирогул це відсутність на робочому місці протягом дня без пов. причин (в тому числі... більше 3-х годин...) |
Цитата:
|
Совместитель работает в свободное от работы время, продолжительность рабочего дня (для работников бюджетной сферы) не может превышать 4ч в день и полного рабочего дня в ВЫХОДНОЙ день.
Издается приказ, далее в табеле учета отражаете выхода которые не должны превышать половины месячной нормы рабочего времени. Вы писали, что Вам нужен сотрудник на 0,25 ставки, это не 4 часа а 2..... Если я не права, жду ваши предложения. |
У нас не в бюджетной организации есть совместитель одной должности на 2 часа, др.должности - на 4 часа.
Цитата:
Цитата:
|
Либо оклад либо ссылку на ШР (согласно ШР).
|
В мене посада інспектор з кадрів, така посада одна і начальника в мене немає тобто я одна на підприємстві займаюсь кадрами. Скоро я йду в декрет, але я хочу працювати (потрібні гроші), чи можу я оформити лікарняне у зв’язку з вагітністю та пологами і не йти у відпустку по догляду за дитиною до 3 років, а перевестись на 0,5 чи 0,75 ставки? Чи будуть мені в такому випадку нараховувати кошти по догляду за дитиною до 3 років ( не повна ставка)? І останнє, на час лікарняного до та після пологового офіційно мої обов’язки ніхто не буде виконувати, чи може таке бути?
|
Для того, щоб отримувати допомогу, Вам потрібно оформити відпустку по догляду за дитиною. Перебуваючи у відпустці Ви можете працювати на умовах неповного робочого часу. В такому разі і допомогу не втратите, і з/п будете отримувати (пропорційно відпрацьованому часу).
|
Цитата:
|
Має бути 2 накази.
1. Про надання відпустки по догляду за дитиною. 2. Про встановлення на період відпустки по догляду за дитиною неповного робочого часу. |
І ще одне: Вас ніхто не заставляє йти у відпустку по вагітності і пологах на повний термін (на всі 126 днів) ! :smml2:
Ви маєте повне право працювати хоч до дня пологів !! :smml2::smml2: Комісія з соцстраху в такому разі приймає рішення про оплату не всіх 126 днів, а менше, тобто по факту Вашого майбутнього перебування у цій відпустці !!!:smml2::smml2::smml2: Наприклад, ЛН виписаний з 15.07.2010, а Ви можете працювати і до 31.08.2010, а вже потім піти у відпустку по вагітності і пологах (в даному випадку - саме по пологах:girl_hospital:). Тоді усі дні Вашої роботи - до 31.08.2010 - будуть протабельовані і оплачені за Вашим окладом, а з 01.09.2010 - уже буде оплачений ЛН... Інша справа, що так Ви ризикуєте і своїм здоров'ям і здоров'ям майбутнього маляти !!! Бо наша робота - то є нерви...:black_eye: Вирішувати Вам ! P.S. До того ж Ви можете приєднати до цієї відпустки (спереду або ззаду:wacko:) і щорічну(і) відпустку(и)...:dance2::thumbs up: А взагалі - здоров'я Вам і майбутньому малюкові !:superstition::superstition::superstition: |
Часовой пояс GMT +3, время: 22:43. |