Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига

Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига (http://forum.hrliga.com/index.php)
-   Управление компанией. Технологии управления (http://forum.hrliga.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Сплочение коллектива (http://forum.hrliga.com/showthread.php?t=7283)

bantser 31.07.2009 14:01

Цитата:

Сообщение от Eowinn (Сообщение 68643)
Это беспокоит меня. Озвученное мое беспокойство руководству, получило согласие.
Ситуация отражается скорее не на качестве работы, а на атмосфере в коллективе.

Пропустив цей пост...

Eowinn
, вы вважаєте, що атмосфера в колективв не позначається на якості роботи?

temka 31.07.2009 14:43

Анекдот,как повод задуматься

Сидит программист глубоко в отладке. Третий день сидит. Ни.. чего не получается. Подходит к нему сынишка, и говорит:
- Папа, а почему солнце встает на востоке?
- Ты это проверял?
- Да.
- Работает?
- Да.
- Каждый день работает?
- Да.
- Тогда сынок, ради бога, ничего не трогай, ничего не меняй!

anatol_ua 31.07.2009 15:33

:thumbs up::-D:thumbs up:

bantser 31.07.2009 16:11

Цитата:

Сообщение от temka (Сообщение 68805)
Сидит программист глубоко в отладке. Третий день сидит. Ни.. чего не получается. Подходит к нему сынишка, и говорит:
- Папа, а почему солнце встает на востоке?
- Ты это проверял?
- Да.
- Работает?
- Да.
- Каждый день работает?
- Да.
- Тогда сынок, ради бога, ничего не трогай, ничего не меняй!

На жаль чи на щастя, це не стосується роботи людей - вони функціонують паралельно, а не послідовно...

temka 31.07.2009 16:41

Отож бо й воно, паралельно! Іноді, воно так і має бути!(Паралельні не мають перехрещуватись). Виходячи з того, що турбує відсутність спілкування тільки Еовін, на якості результату не відображається, то ж взагалі постає питання "Навіщо і кому потрібно, щоб ці співробітники почали спілкуватись?"
Можливо, внесення змін в цю группу людей, які вже співіснують за якимись правилами, призведе до негативних наслідків. Наприклад: замість працювати, почнуть надолужувати згаяне, або в процесі спілкування з"являться КОНФЛІКТи, і вже тоді знадобиться допомога по врегулювання цієї значущої проблеми. Можливо вони не спілкуються тому, що не мають такої потреби?

bantser 31.07.2009 17:23

Цитата:

Сообщение от temka (Сообщение 68833)
Отож бо й воно, паралельно! Іноді, воно так і має бути!(Паралельні не мають перехрещуватись). Виходячи з того, що турбує відсутність спілкування тільки Еовін, на якості результату не відображається, то ж взагалі постає питання "Навіщо і кому потрібно, щоб ці співробітники почали спілкуватись?"
Можливо, внесення змін в цю группу людей, які вже співіснують за якимись правилами, призведе до негативних наслідків. Наприклад: замість працювати, почнуть надолужувати згаяне, або в процесі спілкування з"являться КОНФЛІКТи, і вже тоді знадобиться допомога по врегулювання цієї значущої проблеми. Можливо вони не спілкуються тому, що не мають такої потреби?

Темка, по-перше, потреба у спілкуванні - одна зі складових мотивації людини до співпраці, а по-друге, відсутність конфліктів - це перше, що повинно сигналізувати про зворбу трудового колективу...

temka 31.07.2009 17:40

bantser, не буду с вами спорить, и вместе с тем вспомните анекдот о мальчике, который молчал-молчал, а потом попросил кашу посолить.;)

bantser 31.07.2009 17:54

Цитата:

Сообщение от temka (Сообщение 68845)
bantser, не буду с вами спорить, и вместе с тем вспомните анекдот о мальчике, который молчал-молчал, а потом попросил кашу посолить.;)

Добре, згадаю...

temka 31.07.2009 18:13

Есть известная история о ребенке, который до пяти лет ничего не говорил, и родители уже
окончательно сочли его глухонемым, когда однажды за обедом мальчик вдруг сказал: "Каша несоленая".
"Так ты можешь разговаривать! Что же ты до сих пор-то молчал?" - закричали пораженные родители. "До
сих пор все было в порядке" - ответил pебенок.

bantser 31.07.2009 18:38

Цитата:

Сообщение от temka (Сообщение 68851)
Есть известная история о ребенке, который до пяти лет ничего не говорил, и родители уже
окончательно сочли его глухонемым, когда однажды за обедом мальчик вдруг сказал: "Каша несоленая".
"Так ты можешь разговаривать! Что же ты до сих пор-то молчал?" - закричали пораженные родители. "До
сих пор все было в порядке" - ответил pебенок.

Я знаю цю історію. Іноді говорять про 12 років...

Темка, як ви думаєте, що міг би розповісти той хлопчик своїм близьким, але не розповів за ці роки? Ви б хотіли, щоб з вами таке сталося в колективі: інші бачили щось таке, що вам загрожує, але мовчлали, бо у них каша не пригоріла?

Часовой пояс GMT +3, время: 03:55.