![]() |
... а не наразимся на: Трудові договори, що були переукладені один чи декілька разів, за винятком випадків, передбачених частиною другою статті 23, вважаються такими, що укладені на невизначений строк.
Прийдеться доказувати, що ми - не верблюди і що наш випадок - саме ч. 2 ст. 23 !!! Я таки наполягаю на формулюванні: "на час відсутності основного працівника ПІБ" |
Цитата:
|
Хороше питання !!!:thumbs up:
... з поважних причин ! :D |
Все, у мене вже мозги пухнуть!:roll::wacko::lol:
|
Тетяно, наказ - прийняти за строковим трудовим договором з... по...
Далі наказ - продовжити дію строкового трудового договору з... по.... Далі працівниця йде доглядати дитину, ми знову робимо наказ, але вже вказуємо не з...по...., а продовжити на час відпустки по догляду за дитиною.... з......? правильно я розумію? А в трудовій книжці підставою для прийняття вказуємо самий перший наказ? |
:smls09: :drag:
|
Цитата:
2. продовжуєте на період лікарняного (строків не знаєте, тому в наказі:"на час відсутності... в зв"язку з тимчасовою непрацездатністю")(без запису в ТК); 3. відпустка по ваг. і пол. (з- до) (без запису); 4. прод. на час відпустки по догляду з - до досягнення 3-річного віку.... (без запису). Закінчується строк цієї відпустки - звільняєте з записом в ТК. |
Такое может случиться только по ёё желанию и всё. У меня тоже похожая ситуация. Сотрудница ушла в декрет и вот ищу временного работника
|
Цитата:
|
оформление сотрудника на должность "декретчицы"
Возникла такая ситуация, что сотрудница (старший администратор) уходит на больничный по беременности и родам, Руководство хочет на ее место оформить ее подчиненную- администратора. Правильно ли будет, что вначале оформляем в порядке совмещения должностей администратора и ст. администратора (на период берменности и родам), а затем оформить перевод на период отпуска по уходу за ребенком? или сразу администратора перевести на должность старшего администратора с сохранением ее рабочего места (администратора)?
извените, если не по теме форума |
Часовой пояс GMT +3, время: 09:50. |