![]() |
Добрий день,
Хто подає повідомлення про прийняття на роботу через Medoc? Змінився головний бухгалтер, але в системі автоматично продовжує підтягувати минулого (як виправити не знаю, перебиваю в ручну). Подала декілька звітів з підписом нового, але ім'я залишилося минулого. Як зробити коригування? Це було у цьому місяці. |
Добрий день!
Маєте на увазі підтягується ПІБ старого бухгалтера (не сертифікати)? Перевірте тут: Адміністрування - Картка підприємства - Керівництво |
Так, підтягується старого бухгалтера, не сертифіката.
А як зараз відкоригувати вже подані повідомлення? |
Цитата:
Имело бы смысл исправлять, если был указан неверный ИНН или ФИО сотрудника, то тогда бы подавали Скасовуюче и снова Початкове. |
підписано дійсним сертифікатом діючого головного бухгалтера, а ім'я підтягнуло минуло.
Тобто сертифікат Івана Іванова, а ім'я вказано Петра Петрова. |
Цитата:
перевірте, що у вас тут: Адміністрування - Параметри системи - Підпис більше нема варіантів у мене в МЕДку знизу вказан телефон супроводжуючої організації, у вас теж має бути, спробуйте їх ще спитати |
У нас потрібно писати ІТ для змінення ім'я.
Але я зараз не про це питаю. А про те, чи потрібно коригувати вже подані звіти, де підпис діючого, а ім'я попереднього залишилося. |
Цитата:
Я би відправила скрини головбуху і фахівцям техпідтримки - і забула би |
Добрий день, колеги!
На роботу влаштовується працівник, який свого часу змінив прізвище, але не вніс відповідні зміни до військового квитка (тобто в паспорті у нього умовно Шевченко, а у військ.кв. Шевченко-Петров). Свідоцтво про розірвання шлюбу надав. Чи можу я приймати такі документи? Чи необхідно спочатку відправити його до військомату? |
Тобто у військовому квитку внесено обидва призвіща?
|
Часовой пояс GMT +3, время: 06:08. |