![]() |
Цитата:
ст.ст. - 356, 358, 364, 366, 367, 371, 372, 373, 374, 375,...УКУ мало? Могу еще добавить....:lol::rofl: |
Цитата:
|
Тогда...пост № 60 и 61!!!!
|
Всім дуже вдячний за допомогу у вирішення мого питання!!
Буду шукати варіант вирішення проблеми!!! Або влаштуємо на фірму на мінімальну зарплату, та нехай сплахує сама податок за себе щоб записали їй цих 6 місяців стажу. Якщо є ще варіант то підскажіть? Буду вальми вдячний за допомогу |
Цитата:
Вы читали статьи УКУ, которые Вам приводили? Если читали, то, быть может, они Вас не впечатлили...бывает.... Еще на один вопрос мне Вы не ответили: Что мешает этой Вашей знакомой пойти в ЦЗ? Сейчас! Без ТК! Или кто? |
Все це потрібно їй для отримання статусу безробітної та отримувати допомогу, та мати можливість безоплатно пройти курси (перукаря та вивчення ПК).
Вона до 7.2009р працювала офіційно. Після цього вона зареєструвалась в ЦЗ та отримувала допомогу в розмірі 90% зарплати. На даний час працює не офіційно. Повторно зареєструватись (в статусі безробітного з виплатою допомого) в ЦЗ не можуть, потрібно 6міс. офіціоно пропрацювати! |
Цитата:
Цитата:
|
Еще раз задаю вопрос...я не пойму, почему меня не слышат или ...не хотят слышать....
Цитата:
Может, шрифт сделать бОльше? Чтобы увидели вопрос? И ответили? Так меня за это накажут...другие модераторы....:cry: Цитата:
|
ДЕ почитати не знаю, сам шукаю умови реєстрації В ЦЗ та умови визнання безробітним.
Приймуть, зереєструють та визнають безробітною коли в ТК буде записано працювала 6 і більше місяців в любій установі офіційно. |
|
Часовой пояс GMT +3, время: 11:44. |