Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига

Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига (http://forum.hrliga.com/index.php)
-   Мотивация персонала (http://forum.hrliga.com/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Мотивируем... себя, любимых! (http://forum.hrliga.com/showthread.php?t=10420)

bantser 29.04.2010 11:24

Цитата:

Сообщение от Skan (Сообщение 97575)
1 — да, есть выгоды помимо перечисленных
2 — буду очень признательна, если такие сравнения Вы прибережете для более клинических случаев :)

1. Тоді для чого говорити про втрату мотивації, коли маєте мотиви для роботи? Очевидно, запит мав би бути на щось інше...
2. Я правильно зрозумів, що ви в своїй роботі конкуруєте з власником щодо влади і саме те, що її бракує чи вона не така само як у нього, вас демотивує найбільше?

dreamcatcher 29.04.2010 12:14

Skan, обожаю Дилберта (по моей аватаре, наверное, заметно) :)
Спасибо за комикс-ленту :good:

Skan 29.04.2010 12:36

Цитата:

Сообщение от bantser (Сообщение 97576)
Я правильно зрозумів, що ви в своїй роботі конкуруєте з власником щодо влади і саме те, що її бракує чи вона не така само як у нього, вас демотивує найбільше?

Сегодня мне снилось, что я переоделась в костюм моего шефа и угнала его автомобиль... :help:
Шучу, мне конечно такое не снилось, но я бы не хотела углубляться в дебри психоанализа. А то счас докопаемся до глубинных пластов личности... Да и как я могу конкурировать в тех областях, до которых еще не дозрела? Тут скорее усталость от непонимания, а непонимание - от недостаточно качественной обратной связи.
Тема-то скорее на злобу дня, и не для меня одной создана, поэтому лучше скажите - а вот Вы, лично Вы, за что любите свою работу? как мотивируете себя? как действуете, если не получаете обратную связь?

Цитата:

Сообщение от dreamcatcher (Сообщение 97579)
Skan, обожаю Дилберта

Агааа! я тоже! :good:

Svitanok 29.04.2010 13:30

Колеги, а ви не помітили, що 99,9% керівників взагалі не вміють хвалити свій персонал, навпаки полюбляють критикувати. За свою практику я зустріла лише одного керівника який постійно говорив мені: "молодец", "умничка", але я підозрюю, що це були швидше компліменти моїй зовнішності, ніж роботі:redface:, хоча хто його знає?

Я вважаю так, раз платить зарплату, то задоволений. :-D і похвали не чекаю, ми не горді:redface: принаймі, цілі такої собі не ставлю. Для мене головніше клімат в самому колективі. Оце і є моя мотивація.
А якщо хочете, щоб директор Вас цінив, САМІ ставайте директором:thumbs up:

dreamcatcher 29.04.2010 13:39

Цитата:

Сообщение от Svitanok (Сообщение 97598)
Колеги, а ви не помітили, що 99,9% керівників взагалі не вміють хвалити свій персонал, навпаки полюбляють критикувати.

Я бы уменьшила ваши процентные данные :)
Есть все же грамотные руководители, и далеко не 0,1% :smile100:

EllE HRD 29.04.2010 13:45

вся абсурдность ситуации в том, что именно грамотный HR-менеджер может научить руководителя говорить вовремя "спасибо", раздавать пряники и конфеты адресатам, в том числе самим этим HRам.
поэтому - ИМХО! - если мы сами не научим как нас мотивировать, то никакой мотивации и не получим.

Anna_Tyutyunnik 29.04.2010 13:47

Лен, полностью с Вами согласна, но, поверьте, и из этого правила есть исключения.

EllE HRD 29.04.2010 13:51

есть такая фраза классная:
"правила не без исключений. наличие исключений только подтверждают верность правила"
так что я не только верю Вам, Аня, на слово, но глубоко уверена, что исключений не может не быть))))) но в принципе, спасение утопающих - дело рук самих утопающих.

Anna_Tyutyunnik 29.04.2010 13:57

Цитата:

Сообщение от EllE HRD (Сообщение 97604)
спасение утопающих - дело рук самих утопающих

это точно :lol:

bantser 29.04.2010 16:56

Цитата:

Сообщение от Skan (Сообщение 97585)
Тема-то скорее на злобу дня, и не для меня одной создана, поэтому лучше скажите - а вот Вы, лично Вы, за что любите свою работу? как мотивируете себя? как действуете, если не получаете обратную связь?

А, я зрозумів. Ви керувалися інтересами інших, у тих, чиї руки опускаються... :)
Я люблю свою роботу за те, що роблю те, що мені подобається робити, що дає змогу реалізувати мій потенціал, самоактуалізуватися, як сказав би Маслоу.
Це і мотивує - можу давати сам собі зворотній зв'язок і чесно признаватися собі, що я свою роботу я роблю для себе, і чому я її роблю для себе, що треба зробити, щоб виходило...
Стимулюють вдалі тренінги, лекції, консультації, за які отримую вдячні відгуки, оплески чи й тиху подяку, важко переживаю невдачі, провали, але ота чесність перед собою, яка входить у мій "професійний набір" допомагає сприйняти це як досвід...
Моя робота є моєю професією і хобі одночасно. Тому можу дозволити собі відмовлятися від виконання вказівок вищих за статусом, бо не боюся втратити її...

Часовой пояс GMT +3, время: 22:39.