![]() |
Звільнення через прогул дійсно у наші плани не входить
|
Але й наказ про прогул Ви теж не можете видавати. Бо в неї поважна причина. Вона може написати пояснювальну та додати но неї свідоцтво про нарождення. В даному випадку (хоч і багато часу минуло) встановлено поважну причину.
Щодо відпустки у визначений строк, то людина, в котрої закінчився лікарняний лист у зв"язку з пологами, наприклад 10.10.2010 одразу має право на відпустку по догляду за дитиною до 3-х років з 11.10.2010. Графік відпусток на увазі я не мала. |
Цитата:
Вы - директор компании, где работает данная работница? Я правильно Вас поняла? |
Цитата:
|
Цитата:
Я вважаю, що є. Цитата:
трирічного віку Після закінчення відпустки у зв'язку з вагітністю та пологами за бажанням жінки їй надається відпустка для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку. Так чи не має права жінка одразу на відпустку після лікарняного? Має! |
Цитата:
Цитата:
Предлагаю Вам два варианта: - не выкидывать из статей законов слова, которые мы не имеем права выкидывать либо - отправиться изучать мат.часть так, как положено! |
Вы же сами даете цитату, вчитайтесь в нее:
Цитата:
Цитата:
Право мало иметь, его нужно еще и реализовывать, т.е. осуществлять определенные "телодвижения". |
Тепер ми дійшли до того, що ця жінка не реалізувала свої права вчасно.
Але, вона надала певний документ, написала заяву про відпустку. Що ще треба? А той час, протягом котрого вона повинна була чи вийти на роботу, чи бути у відпусці (якби заяву було написано вчасно) - можна (за бажанням адміністрації підприємства) видати наказ про дисциплінарне стягнення (не про прогул). І все. |
Цитата:
Мне, конечно, очень льстит то, что Вы принимаете меня за попугая потому, что это - очень умные птицы и живут они долго. Однако, всему же есть предел. Я у Вас спросила: Цитата:
Или Вы заканчиваете заниматься непониманием происходящего момента или....я уберу ВСЕ посты. которые уже начинаю считать троллингом. Вернитесь к стартующему посту и прочтите: Цитата:
Или Вы читаете с задней страницы? |
Цитата:
Поддерживаю предыдущего оратора. Цитата:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 12:17. |