![]() |
Доброго дня! А якщо на місце працівниці, що збирається у відпустку у зв"язку з вагітністю та пологами немає потреби нікого приймати, ми залишаємо чи забираємо її посаду з штатного? Якщо забираємо, то з дня початку відпустки по догляду за дитиню до 3-ох років? Зовсім заплуталась...
|
Ні в якому разі не забираємо !!!
тому що вона закріплена за жіночкою на весь час відпусток (по ВіП, по догляду) !!! |
Ніхто нікуди нічого не забирає!
А ви коли підете у щорічну відпустку теж будете свою посаду із штатного виводити???? :rofl: |
Звичайно, що не буду! Перечитавши стільки інформації просто заплуталась. Так і знала, що крім відповіді хтось таку фразу напише... В мене це перша працівниця, що оформляє декретну відпустку. До цього в нас ЧОМУСЬ декретчить не зазначали в штатному. Чому, не знаю, але чимось керувались.
|
Цитата:
Цитата:
Чем, интересно...Уж не этим ли?:? |
Думаю ні. З ними ж заключався трудовий договір. Посада, на якій працювали, була в штатному, а потім зникала, без наказів і заяв.
|
Цитата:
"Были демоны, мы не отрицаем...но они..самоликвидировались...":cry: (Ив. Вас.) |
Цитата:
|
Перевірка - це теж люди, які все розуміють, і, думаю, штрафувати не будуть за те, що було давно. Головне, що тепер усе правильно!
|
ЯК би давно це не було, але стосувалось працівника, людини !!!
Якщо ця людина ще перебуває "поза штатом", то має повне право не тільки на перевірку, а й на позов до суду !!! |
Часовой пояс GMT +3, время: 14:37. |