![]() |
Дякую. Код 1231 мене трохи бентежив..Бо як у головного бухгалтера)
|
Та невже?!
Головний бухгалтер - це керівник бухгалтерії. Завідувач канцелярії - це керівник канцелярії. І обидва вони - керівники підрозділів, і відрізняються поміж собою лише різним змістом виконуваних підрозділом функцій. |
Доброго дня!
перевірте мене будь ласка: Організація :відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністраії. Прийняли на посаду прибиральницю. У класифікаторі професій знайшла 19260 - прибиральник службових приміщень... Вона прибирає приміщення і прилеглу територію. Чи правильну назву професії знайшла у класифікаторі? Чи може є кращий варіант? Як правильно написати у трудовій?: Прийнята на посаду прибиральниці службових приміщень відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Дуже вдячна за допомогу. |
Цитата:
Правильно буде - створити дві посади, тому що це дві абсолютно різні посади: - прибиральник службових приміщень (код за Класифікатором професій 9132) і прибиральник територій (код за Класифікатором професій 9162). Читаємо "Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників", там обов'язки відрізняються: Прибиральник службових приміщень: Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Відділ освіти є структурним підрозділом райдержадміністрації . Чи я помиляюсь?
Передивилась усі трудові - усіх нас приймали на роботу у відділ освіти, молоді та спорту Петриківської райдержадміністрації. Можна так і писать: Прийнята прибиральником службових приміщень відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. |
Цитата:
Це ж саме ви написали, що відділ є організацією, а не не структурним підрозділом: Цитата:
Тому дивіться самі - якщо відділ - це все ж таки не окрема органиізація, а структурний підрозділ організації, що називається "райдержадміністрація", і прибиральник, відповідно, знаходиться у штаті відділу освіти, а сам відділ це не організація, а лише структурний підрозділ у штатному розкладі організаці, що називається райдержадміністрація, і прийом на роботу прибиральника здійснюється головою райдержадміністрації - то то вже інша справа :D Цитата:
Я знайшов приклад штату такого ж саме приблизно відділу, як і у вас: Цитата:
|
Ні, нас усіх приймає на роботу начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністраії.
А от нашого начальника приймає на роботу голова райдержадміністрації. Якось так. Я заплуталась зовсім Я працюю методистом на якого після скорочення навісили усе, що могли :dont know: |
Цитата:
Цитата:
у вас є окремий штатний розпис відділу? І хто туди входить? |
Є штатний розпис. Окремо на господарчу групу, методичний кабінет і на бухгалтерію.
|
А прибиральник не в господарчу групу часом входить?
|
Часовой пояс GMT +3, время: 12:16. |