Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига

Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига (http://forum.hrliga.com/index.php)
-   Профессиональная классификация (http://forum.hrliga.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Должность в соответствии с Классификатором (http://forum.hrliga.com/showthread.php?t=5944)

kasiopea 30.10.2017 21:18

Помоги найти подходящую должность в КП, пожалуйста

Здравствуйте! Создаем линейно-эксплуатационную службу, где будет "газовимірювальна станція" и нужно принять для работы с нею оператора.
Но в КП не нахожу такой должности - оператор газовимірювальної станції (ГВС). Есть только оператор газорозподільної станції (код КП 8159). Это близко, но не совсем то.

Подскажите, пожалуйста, будет ли правильным оформить человека оператором ГРС, если по факту он будет работать с ГВС? Или какая должность более подходящая?

Andry 01.11.2017 17:12

Вряд ли вам кто-то сможет помочь, потому как мы плохо себе представляем, чем работа оператора газовимірювальної станції отличается от работы оператора газорозподільної станції, и чем, собственно говоря, отличаются друг от друга эти две станции, кроме названия :thumbs up:

FREYA 14.11.2017 15:18

Код професії Провідного менеджера зі збуту

Підкажіть як правильно записати код професії "Провідний менеджер зі збуту", якщо згідно класифікатора "Менеджер зі збуту" має код 1475.4

Andry 14.11.2017 15:23

Точно так само - 1475.4

N@t@4k@ 29.03.2018 10:50

Допожіть знайти назву професії - директор інклюзивно-ресурсного центру. Шукала , але нічого не знайшла. Буду дуже вдячна.

Andry 29.03.2018 11:33

Цитата:

Сообщение от N@t@4k@ (Сообщение 231802)
Допожіть знайти назву професії - директор інклюзивно-ресурсного центру. Шукала , але нічого не знайшла. Буду дуже вдячна.

Оскільки я взагалі від вас вперше довідався про існування такого центру, то перш за все змушений був з'ясувати, що ж це взагалі за організація така і навіщо вона потрібна.
В "Положенні про інклюзивно-ресурсний центр" зазначено:
Цитата:

"..Центр є установою, що утворюється з метою забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, в тому числі у професійно-технічних навчальних закладах..."
На мою думку, цим завданням найбільш відповідають наступні професіії:
Директор центру професійної орієнтації молоді, код 1210.1
або Начальник центру (психологічного забезпечення, соціально-трудової реабілітації, з надання соціальних послуг тощо), код 1229.7.
Також ви можете застосувати Примітку 2 Додатку В до Класифікатора:
Цитата:

Назви професій можуть бути розширені за потребою користувача термінами та словами, які уточнюють місце роботи, виконувані роботи, сферу діяльності за умови дотримання лаконічності викладення, якщо інше не передбачено у КП чи відповідних законодавчо-правових актах.
Тобто ви, наприклад, можете взяти назву професії "Начальник центру" і розширити її уточнюючими словами - "інклюзивно-ресурсного"

N@t@4k@ 29.03.2018 12:00

Що робити, якщо моя попередниця у трудовій написала директор комунальної установи "Петриківський інклюзивно-ресурсний центр" і в статуті закладу написано директор, а в класифікаторі професій такого нема?
Невірний запис у трудовій ? Чи залишати як є? В особовій картці взагалі немає запису.

Andry 29.03.2018 12:28

Все правильно записано.
"Петриківський інклюзивно-ресурсний центр" - це назва установи.
Директор установи - це посада.
В Класифікаторі є така посада - директор, код 1210.1

mrsoleksandra 10.05.2018 10:14

Завідувач канцелярії - який саме?

Допоможіть, будь ласка, визначити код професії "Завідувач канцелярії" /не канцелярії президента/. В класифікаторі є два коди. Не можу визначити, який з них пасує саме до цієї посади, бо за складом обов'язків це фактично секретар керівника, тобто посада з "простіших", а коди якісь дуже вже серйозні.

Andry 10.05.2018 10:58

Цитата:

Сообщение от mrsoleksandra (Сообщение 232113)
Допоможіть, будь ласка, визначити код професії "Завідувач канцелярії" /не канцелярії президента/...

Завідувач канцелярії, код 1231

Цитата:

Сообщение от mrsoleksandra (Сообщение 232113)
...Не можу визначити, який з них пасує саме до цієї посади, бо за складом обов'язків це фактично секретар керівника, тобто посада з "простіших", а коди якісь дуже вже серйозні.

А якщо за складом обов'язків це фактично секретар керівника, то код 4115

Часовой пояс GMT +3, время: 12:17.