![]() |
Цитата:
|
У нас для зручності всі такі заяви підшиваються в особову справу, хоча ніде не прописано, що це має бути саме так. Нас часто перевіряють аудитори (російський власник) і затребують вибірково заяви про надання відпустки, про звільнення, прийом і т.д. Коли всі вони в особовій справі - значно спрощується пошук.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Лично я предпочитаю ВСЕ хранить в личном деле! А кто мне может это запретить? НПА - в студию! Я согласна с ув. Татьяной: Цитата:
|
Я как бы не собираюсь никому ничего запрещать, но при формировании л\д и ведении кадрового делопроизводства максимально близкого к установленному законодательством, лично я предпочитаю пользоваться такими документами:
Правила работы архивных подразделений органов гос. власти, местного самоуправления, предприятий, организаций. Пункт 3.2.12: В особових справах документи групуються в хронологічному порядку в міру їх поповнення в такій послідовності: внутрішній опис документів справи; заява про прийняття на роботу (контракт); направлення або подання; особовий листок з обліку кадрів; автобіографія; документи про освіту (копії); витяги з розпорядчих документів (наказів, розпоряджень) про призначення, переведення на посаду, звільнення працівника; доповнення до особового листка з обліку кадрів; довідки та інші документи. Наказ Минюста Украині от 12.04.12, в котором сказано, что: Документи (графіки, заяви, ві-домості) про надання та використання щорічних, творчих, соціальних відпусток та відпусток без збереження заробітної плати ( имеют срок хранения 1 год, и через 1 год должны сдаваться в архивное подразделение предприятия) Особові справи (заяви, анкети, автобіографії, копії і витяги з наказів про прийняття, переміщення, звільнення, оголошення подяк, копії особистих документів) имеют срок хранения 75 лет, после чего подлежат передаче в архив. Соответственно, лично я не вижу смысла и считаю нецелесообразным хранить заявления на отпуска (которые являются основанием к приказу о предоставлении отпуска, зачем оно в личном деле, объясните????) в личных делах работников, потому как по истечении года необходимо из всех личных дел извлечь заявления на отпуска чтоб пошить их в архивную папку и сдать в архивное подразделение |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Каким НПА запрещено - вот мой вопрос! Цитата:
Так я хочу знать НПА на запрет.... Цитата:
Цитата:
Здесь этого я и максимально близко не увидела...:dont know: |
а где в приведеном случае нарушается законодательство????
по-моему это похоже на ваше банальное желание потроллить :) поэтому можете хранить в личных делах хоть на проезд талончики, мне все равно :dont know: честно говоря очень не ожидала такой реакции |
Цитата:
Причем тут троллинг?:dont know::reverie: Вы сказали: нельзя! А я хочу видеть НПА - почему нельзя! Вот и все! Цитата:
Я хочу видеть: Хде это написано: нельзя! Нормальная реакция... Надо не просто говорить, а подтверждать свои слова..а Вы, как я вижу - подтвердить ничем не можете...:dont know::reverie: |
Що прямо не заборонено - те дозволено!;) Я ж говорила про конкретну ситуацію і підприємство. Де я буду шукати заяви про відпустки для аудиторів через рік??? Отож. Мова йде про доцільність. І нам це доцільно.:good:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 00:03. |