![]() |
Сьогодні уже вдома :redface: - завтра перевірю - попереду безсонна нічка.
|
korelija, утро вечера мудренее :)
|
Цитата:
Цитата:
Если я не ошибаюсь, Вы искали юриста по этому вопросу? |
То ми називаємо прогулом, а вона може назвати це періодом, коли вона зверталась до роботодавця за довідкою (про доходи для отримання соц.допомоги) та наказом про відпустку , а він їй відмовлявся її (довідку) надавати. Довідку ми не відмовлялись надавати,але наказу не було - тому що не було заяви. Зараз вона наполягає,що заяву мовляв писала "ви її спалили..." і т.д. З цього приводу 1. паніка 2. шукали юриста )) - усе вірно. Я юна пташка у цих речах, справ з приводу трудового спору у суді не мала - і тому мені важко уявити які аргументи може навести адвокат і як на усе це реагуватиме суд.
Цитата:
|
Цитата:
|
Тобто переграти на свій бік, мовляв заяву писала, а вони її знищили і не пускають у відпустку, не дають отримати соц. допомогу, порушують мої права, - вона не може?
|
А я б не хотіла бачити тих позовних вимог;), бо в суді ця справа однозначно програшна. До речі, можна викласти формулювання наказу про прийняття тимчасового працівника? Це таки справді принципово і не даремно адвокат на цьому наголошує.
|
:) :) :) Напишите ей очередное письмо. Просим объяснить отсутствие на рабочем месте с... по... Если Вы приняли решение взять отпуск по уходу за ребенком, просим также направить в наш адрес заявление. Т.к. отпуск предоставляется на основании заявления. ;) И отправьте его заказным с описью вложений и уведомлении о вручении. У Вас будет железное доказательство того, что Вы ей ни в чем не отказываете, а еще и содействуете ;)
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Наблюдается однозначный недостаток информации... |
Часовой пояс GMT +3, время: 12:12. |