![]() |
Цитата:
Цитата:
Неполное - на то и неполное, чтобы быть неполным от полного... Немного странно написала, но иначе еще как объяснить? |
Так все-таки сколько будет составлять рабочая неделя для сотрудника работающего на 0,5 ставки при трехдневной рабочей недели (0,5 от полной ставки)?
|
Цитата:
У Вас нормальная продолжительность рабочей недели какая? Рабочего дня? Пятидневка? Шестидневка? |
Як оформити наказ ст.56 КЗпПУ?
Добррого дня. Підкажіть будьласка як правильно оформити наказ про перевід працівників на 0,75 окладу на невизначений термін, згідно поданих заяв
|
Немає такого поняття, як "перевід працівників на 0,75 окладу". Є встановлення неповного робочого часу. Скористайтесь, будь ласка, пошуком, тема неодноразово обговорювалась.
|
Зміна в штатному з 1 ставки на 0,5 ставки
Підскажіт, будь ласка, як правильно табелірувати працівника, якого з 1 ставки перевели на 0,5 ставки? Чи правомірно буде, якщо її щей зроблять неповний робочий тиждень, адже вона мати - одиначка?
|
А як, на Вашу думку, працівника можна "перевести на 0,5 ставки"?
|
Цитата:
Устанавливают неполное рабочее время(неделю, день) И табелируют отработанные часы, дни.. А что? Есть варианты? Цитата:
Как же мы можем ответить: правомерно это или нет?:reverie: Читать мысли, например я, еще не научилась, к сожалению... |
Поэтому и хотелось бы услышать, как именно "перевели".
Перевести можно только на другую работу. А может речь идет о уменьшении з/п в два раза. Сначала уменьшили з/п на 0,5 ставки, а потом еще и неполное рабочее время хотят установить? :? |
Наша організація являється філією. І нам головне підприємство з 15.06.2011р. ввели нове штатне, в якому інспектор ВК уже не 1 ставка, а 0,5 ставки. Я зробила уже заднім числом собі ж повідомлення, за 2 місяці попередила, я згодна далі працювати. Я не знаю як правильно оформити табель і чи можна до мене приміняти наказ про неповний робочий тиждень? Якщо я вірно розумію, то при 40-часовій роб. неділі у мене має бути 20 год, а якщо щей неповний роб. тиждень (два дні робочі- середа, четвер), то взагалі 8 год.
|
Часовой пояс GMT +3, время: 12:13. |