Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига

Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига (http://forum.hrliga.com/index.php)
-   Поиск и отбор персонала: задачи и проблемы (http://forum.hrliga.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Помогите найти тест, чтобы проверить кандидата на надежность (http://forum.hrliga.com/showthread.php?t=7104)

origa 23.07.2009 11:01

Цитата:

Сообщение от hr_galina (Сообщение 68057)
Чи математика допомагає... В підборі технічного персоналу - так, при побудові структурованої співбесіди - так (але тут не обійшлося без додатково пройдених тренінгів).
З приводу надійності - перевіряти важко, думаю тут важливий момент продумати схему перевірки на дадійність + використовувати індивідуальний підхід... І всеодно це не дасть 100% ефективності.
З приводу диплома математика - суперечливе питання... мені зате частіше закидають що я зовсім не психолог... (але це роблять не кандидати)
Кандидатам я не спішу розповідати свою біографію... все ж таки питання з приводу їтрудового стажу, на співбесіді даю я :)

Спасибо за ответ. Надеюсь на дальнейшее взаимоинтересное общение. :comp:

hr_galina 23.07.2009 11:07

Цитата:

Сообщение от origa (Сообщение 68060)
Спасибо за ответ. Надеюсь на дальнейшее взаимоинтересное общение. :comp:

Домовилися :handshake:

anatol_ua 23.07.2009 11:55

Як вам це подобається - вони вже домовилися :friends:!
А ми ???:-D

hr_galina 23.07.2009 12:12

Цитата:

Сообщение от anatol_ua (Сообщение 68070)

Запрошую всіх бажаючих :)

origa 23.07.2009 12:14

Цитата:

Сообщение от anatol_ua (Сообщение 68070)

Кстати, Да! Всем добро пожаловать!! Буду рада открытости для дискуссий:thumbs up: всех присутствующих))

origa 23.07.2009 12:18

Скажите, есть ли среди вас ЧРы, специализирующиеся в сфере информационных технологий?

temka 23.07.2009 12:20

Цитата:

Сообщение от origa (Сообщение 68078)
Кстати, Да! Всем добро пожаловать!! Буду рада открытости для дискуссий:thumbs up: всех присутствующих))

ой, спасибо, что разрешили...

temka 23.07.2009 12:24

Цитата:

Сообщение от origa (Сообщение 68079)
Скажите, есть ли среди вас ЧРы, специализирующиеся в сфере информационных технологий?

Это не из этой темы! И кто такие ЧРы? ЧеловекоРесурсы? Хантить хотите? Так идите в рубрику "Вакансии" или "Работа":tema:

hr_galina 23.07.2009 12:27

Цитата:

Сообщение от temka (Сообщение 68080)
ой, спасибо, что разрешили...

Хтось сьогодні явно не в настрої...

temka 23.07.2009 12:36

Цитата:

Сообщение от hr_galina (Сообщение 68083)
Хтось сьогодні явно не в настрої...

І в гуморі, і в настрої!

Але вже якось набридло"Ти хто? ...Психолог?...Ні?! І як же ти працюєш?" або "Допоможіть, дайте тест!" . "Дайте тест" - Це "допоможіть зняти з себе відповідальність за кінцевий результат; ось мені дали, я тут швиденько тут заціню і скажу хто поганець;шо? непоганець? так тож не я, то тест, що мені дали... ". "швиденько" - але якість?!жах! Ніхто не хоче навчитися користуватися, вивчити ретельно, ніхто не каже " в мене є ось це, зробила ось так, вийшло ось таке, хто вміє і знає чи має бути саме так?..."
Понапридумували "ЧР", "ХР", що "менеджер з персоналу" було не досить гарним?
То я так, їжачка вигулюю, Полкан дома відповичає (гумор)...
:redface: Вибачте, якщо образила когось...

Часовой пояс GMT +3, время: 01:21.