Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига

Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига (http://forum.hrliga.com/index.php)
-   Кадровая документация (http://forum.hrliga.com/forumdisplay.php?f=68)
-   -   Переименование должности (http://forum.hrliga.com/showthread.php?t=5899)

A_net 25.02.2009 15:09

А с чем связано переименование должности? В классификаторе дано четкое определение "начальник хозяйственного отдела". А если сотруднику вменили в обязаности выполнение дополнительных функций, то это можно отразить в его должностной инструкции.

victorys06 25.02.2009 15:17

У нас есть административно-хозяйственный отдел, поэтому он его начальник. А как же в Вузах есть должность зам.ректора по административно-хозяйственной работе? Мне важно какая точная формулировка приказа, если условия труда не меняются, просто эта должность более подходящая, чем предыдущая?

A_net 25.02.2009 15:30

В классификаторе есть должность "начальник отдела" код КП 1223.2 (23898). Сделайте изменения в штатном расписании, исключив вышеназванную должность, и введя должность начальника отдела, а затем переведите работника на эту должность приказом о кадровом перемещении.
Цитата:

А как же в Вузах есть должность зам.ректора по административно-хозяйственной работе?
Или конкретный человек претендует на должность зам.руководителя?

Наталочка 25.02.2009 16:21

Коллеги ! А вас не смущает то, что код КП 1223.2 относится к строгоопределенным отрослям:

ВИПУСК 64. Будівельні, монтажні та ремонтно-будівельні роботи

ВИПУСК 65. Торгівля та громадське харчування

В справочнике есть "свободный" код 1229.1 - заведующий отделом .

A_net 25.02.2009 16:35

Цитата:

Коллеги ! А вас не смущает то, что код КП 1223.2 относится к строгоопределенным отрослям
Согласна. Но уважаемая victorys06 не указала отрасль деятельности компании, поэтому возможны варианты.

nd 17.06.2009 16:48

Доброго дня, колеги.

У мене виникла суперечка з працівником центру зайнятості, за яким закріплене наше підприємство, стосовно подання звіту про вакансії. Вона наполягає, що якщо у нас відкривається "вакансія" і ми відразу ж (протягом трьох днів) приймаємо на роботу працівника ("родичі, друзі, знайомі..."), то це не є "вакансія" і звіт подавати не потрібно. "Вакансія - це, коли центр зайнятості шукає нам працівника". Аргументує свою вимогу інструкцією до форми 3-ПН та іншими психологічними факторами, які документально підтвердити не може.

Можливо, я чогось не розумію.Тільки, якщо ми подамо звіт про прийнятих, який все одно треба подати, буде порушення.

Я намагалась переконати керівництво, що для уникнення конфліктних ситуацій з центром зайнятості, звіт про вакансії треба подавати хоча б за кілька днів до прийому працівника, але все марно. Звіт подаємо сьогодні, приймаємо працівника в той же день або в наступний.
Сваритись з працівниками держустанови бажання жодного немає, а що робити не знаю.

anatol_ua 17.06.2009 17:04

А не пробували ставити на звітах різні дати:
3-ПН - на 05.05.09
а 5-ПН - за 11.05.09-20.05.09,
а здавати обидва у ЦЗ 22.05.09 ?:-D

nd 17.06.2009 17:07

Анатолію.

Так 3-ПН здається в день виникнення вакансії. Тут виходить порушення термінів.

nd 17.06.2009 17:11

Моє керівництво повідомляє мене, що треба оформити працівника сьогодні чи завтра. Це не стосується випадків, коли я самостійно підбираю персонал, знаючи посаду і приблизну дату прийому на роботу. Про те, що звіт треба подавати завчасно вони знають. Але...

anatol_ua 18.06.2009 09:10

З бланку звіту 3-ПН:
Подається
при наявності вакансій
(і ніяких термінів dont know)

Я особисто подаю 3-ПН і 5-ПН (згідно пораді моїх інспекторів:bow:) одночасно:
різниця в датах складає максимум 7-8 днів, що не призведе до штрафних санкцій (див. вище).
Тому кількість вакансій і прийнятих працівників завжди співпадає:thumbs up:

Часовой пояс GMT +3, время: 22:31.