![]() |
1. Поставити можна "І", оплата - в залежності від того, по якій справі.
2. Що вказано в довідці? |
Дякую. Я ще не бачив цих довідок. Сьогодні подивлюся на які закони там посилання :-)
|
Переглядав я довідки, одна з міліції про те що даний громадянин перебував для надання пояснень та показів у справі. не вказано чи він свідок чи обвинувачений чи потерпілий.
Друга - повістка до військомату на 03.03.2011. На зворотній стороні написано від руки, що даний громадянин дійсно перебував 17.11.2010 у військоматі і печатка. Які дії у цьому випадку? |
Цитата:
Цитата:
|
Я бы всё-таки попросил написать объяснения
(причём акцент сделать именно на проблемных, спорных моментах - в качестве кого давал показания, почему повестка на 03.03.11 :? , а был в РВК 17.11.10). И всё это - на стол руководителю ! Пусть решает ! |
Да, что-то тут нечисто...:dont know:
А что, в повестках так и указано: был все 8 часов?:dont know: Или, указано какое-то определенное время пребывания?:reverie: А в повестках всегда пишется, в качестве кого вызывают.... Это, к сведению... |
Обидві ці довідки можна визнати підтвердженням поважної причини відсутності. Але підставами для оплати вони не являються.
В табелі поставити "І" і не оплачувати ці дні. |
Цитата:
Где был?:dont know: Прогул! Цитата:
|
Кстати, свежая информация на портале:
http://hrliga.com/index.php?module=n...op=view&id=449 |
Спасибо, Анатоль!:good:
И необходимо, опять-таки обратить внимание, что оплачивается ФАКТИЧЕСКОЕ время пребывания по повестке....А НЕ ВЕСЬ рабочий день! Остальное - прогул! |
Часовой пояс GMT +3, время: 04:17. |