![]() |
я так розумію, формулюваня запису в трудову: прийнято на посаду... його не влаштовує? Він хоче, щоб було вказано саме те, що він на випробувальному терміні?
|
а я бы переделала приказ для этого..... оппонента.
1. принять с ___ на должность ____ 2. установить оклад согласно штатного расписания. 3. определить испытательный срок _________ месяца. 4. ознакомить с необходимыми документами в срок____ 5. контроль за исполнением приказа оставить за ____ и пусть этот.... оппонент выбирает чего ему там вносить, раз умное такое. |
З Інструкції:
До трудової книжки вносяться: відомості про працівника: прізвище, ім'я та по батькові, дата народження; відомості про роботу, переведення на іншу постійну роботу, звільнення; відомості про нагородження і заохочення: про нагородження державними нагородами України та відзнаками України, заохочення за успіх у роботі та інші заохочення відповідно до чинного законодавства України; відомості про відкриття, на які видані дипломи, про використані винаходи і раціоналізаторські пропозиції та про виплачені у зв'язку з цим винагороди. ВСЕ. ПЕРЕЛІК Є ВИЧЕРПНИМ. В ньому не має ні слова що до ТК заносяться відомості про випробувальний термін. " У графі 3 пишеться: Прийнятий або призначений до такого-то цеху, відділу, підрозділу, на дільницю, виробництво" із зазначенням його конкретного найменування, а також роботи, професії або посади і присвоєного розряду. ВСЕ. ТАКОЖ ПЕРЕЛІК ІНФОРМАЦІЇ ЩО ВНОСИТЬСЯ Є ВИЧЕРПНИМ. Про внесення информації про випробувальний термін ні слова. |
Цитата:
а я и объясняю, что это отражается только в приказе к тому же ИС уже давным давно прошел, если в этом есть какая-то проблема... ну в общем... вот такая грустная история))) |
тогда я вообще не понимаю в чем проблема????
|
Цитата:
|
сотрудник принципиально не хочет записи об ИС в ТК, а Вы ему принципиально доказываете, что ее там и не дложно быть???
что-то я запуталась в Вашем вопросе:dont know: |
Цитата:
и просто словам не верит, а хочет увидеть нормативный акт в подтверждение моих слов. В общем, все оч сложно В правильности своих слов я убедилась, так что спасибо всем отозвавшимся:) |
))))))))
какая прелесть этот Ваш сотрудник))))) желаю Вам удачи в общении с ним и не только по этому вопросу)))) |
В тому числі і завдяки таким працівникам ви будете професійно зростати і навчитесь впевнено відстоювати свою точку зору. І, відповідно, - нарощувати свій авторитет.Тож, вам є йому за що дякувати (в думках, звісно). ;)
|
Часовой пояс GMT +3, время: 23:23. |