![]() |
Цитата:
Я считаю, что нужен, для того чтобы внести записи в трудовые книжки. П. 2,15 Инструкции о ведении ТК 2.15. Якщо за час роботи працівника назва підприємства змінюється, то про це окремим рядком у графі 3 трудової книжки робиться запис: "Підприємство таке-то з такого-то числа переіменоване на таке-то", а у графі 4 проставляється підстава перейменування - наказ (розпорядження), його дата і номер. Я правильно думаю? Может есть еще какие-то нормативный нокументы по этому вопросу? Заранее спасибо за отзывы. |
Цитата:
Правильно считаете и правильно думаете! Пишем приказ и вносим в ТК изменение названия пр-пр... |
Запис до трудової
Запис до трудової книжки про припинення повноважень голови правління в звязку з перейменуванн назви підприємства та призначення на посаду Генерального директора однієї особи, як праивльно оформити?
|
До трудової книжки не вносяться записи про припинення повноважень. Вносяться про прийняття, переведення і звільнення.
Як я зрозуміла, відбувається переведення з посади голови правління на посаду генерального директора. |
Виступив член Наглядової ради, яка виступила з пропозицією у зв’язку з реєстрацією нової редакції Статуту Товариства, в якому передбачено одноособовий виконавчий орган, Генеральним директором Товариства призначити Іванова І.І.
А він у нас був Головою правління . |
Була одна посада, стала інша. Це і є переведення.
:read: ст.32 КЗпП. |
В трудову книжку писати Призначений чи Переведений???
|
Переведено.
:read:: ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства праці України, Міністерства юстиції України, Міністерства соціального захисту населення України 29.07.93 N 58 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 17 серпня 1993 р. за N 110 ІНСТРУКЦІЯ про порядок ведення трудових книжок працівників ( Назва в редакції Наказу Мінпраці та соцполітики N 259/34/5 ( z0555-01 ) від 08.06.2001 ) |
А якщо припинили повноваження Голови правління на засіданні правління, а потім призначили на тому ж самому засіданні, то меня потрібно писати наказ про припинення повноважень Голови правління, а потмі про признеачення на посаду Генерального директора?
|
Заседание правление обычно оформляется протоколом. У Вас есть протокол?
|
Часовой пояс GMT +3, время: 02:55. |