![]() |
Проходження практики за основним місцем роботи
Доброго дня!
Скажіть, будь-ласка, як правильно сформулювати наказ про проходження практики студентом на підприємстві, де він вже працює? Чи потрібна заява від студента-працівника, якщо немає угоди з ВНЗ? Дуже дякую за швидку допомогу |
Приказ на прием
Не давно узнала что в приказ нужно обязательно указывать код ЄДРПОУ в шапке приказа и мого чего(ЗА ОСНОВНИМ МІСЦЕМ РОбОТИ, ВИД ЗАЙНЯТОСТІ...) вот пример может вы внесете поправки. прошу вашей помощи
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «____________________________» Код ЄДРПОУ 1111111111 Н А К А З № 13 ос 15.02.2015 р. м. Київ Про прийняття на роботу НАКАЗУЮ: 1. Ромашкіна Луку Ларисовича прийняти на постійну роботу за основним місцем, до технічного відділу, з 15.02.2015 р. на посаду механіка, з окладом згідно штатного розкладу. . Підстава: заява Ромашкін. |
НАКАЗ. від 5 грудня 2008 року N 489. Про затвердження типових форм первинної облікової документації зі статистики праці. Із змінами і доповненнями, видели вообще???
|
Цитата:
|
Цитата:
Есть форма, и есть содержание, и если, например, взять лук, морковь, капусту, картошку и мясо, посолить, поперчить и залить водой - вряд ли это можно будет назвать борщом, а ведь все составляющие в наличии :dont know: |
но форма рекомендована как я понимаю или с 01,01,15 только по той форме
|
Цитата:
|
Приказ на увольнение
У меня увольняются четыре человека в один день. Могу ли я сделать один общий приказ или делать четыре отдельно? Если можно общий, подскажите образец. Спасибо
|
Все как обычно, только перед каждым уволенным поставьте порядковые номера.
Шапка Наказую Уволить 1. Иванова... Основание: заявление... 2. Петрова... Основание: заявление... |
Лучше, конечно, делать приказа на каждого отдельно, но если уж так тяжело с бумагой, то делайте общий.
Образец предельно прост: делаете приказ, как на одного, а потом добавляете других по разными пунктами: Цитата:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 03:20. |