![]() |
Цитата:
- Ну да. Ну ужас. Но не "Ужас-ужас-ужас!!!" :lol: |
Я тоже думаю, что надо объявить запись недействительной, вот и все. И внести действительную запись.
Красная паста? Ну, по логике, давайте: коль вся запись - недействительна, т.е. внимания на нее не обращаем, как вроде, ее и нет, то и паста, которой эта запись записана - ее тоже, как бы и нет....;) На всякий случай, даже, не на случай, а в обязательном порядке, при увольнении этого работника, вместе с этой ТК, выдайте ему справку обо всем: период работы, должность, справку о заработной плате...Пусть хранит. П.С. Встречала ТК с зеленой пастой....:swoon: _______________________________ УПС! Нашла согласие автора статьи с моим мнением (не наоборот:D ):swoon:, причем, неожиданно... - про красную пасту и серобуромалиновую:lol:: Ошибка: Цитата:
Исправление ошибки: Цитата:
|
Доброго ранку! У звязку з введенням електронних трудових книжок хочу уточнити у досвідчених колег, чи потрібно відновлювати трудову книжку і робити дублікат, якщо підприємство закрилось і потрібно писати запити в архів? Чи достатньо розпочати нову трудову книжку? "Загвоздка" в тому, що це трудова книжка генерального директора і засновника ТОВ, і логічно, що в книзі обліку руху трудових книжок повинна бути під номером 1. Але після директора прийняті інші працівники. Як краще поступити?
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
:? В трудову книжку запис вносите як зазвичай, згідно інструкції
|
Цитата:
Відповідно до п.2.4 Інструкції 58 запис в трудовій книжці про прийняття на роботу вноситься після видання наказу про прийом на роботу, але не пізніше тижневого строку. |
Ситуація така. Директор вступила на посаду в кінці 2019 р. В лютому були прийняті на посаду ще 4 співробітника. І тільки зараз директор повідомила про відсутність трудової книжки. Поки архів дасть відповідь про попереднє місце роботи, то пройде певний час. І дублікат директору я зможу оформити тільки після отримання цієї довідки. Як правильно зробити запис у Книзі руху трудових книжок? Спочатку прийняті співробітники, а потім директор?
|
Цитата:
Цитата:
І ще одне питання - а чому ви надіслали запит лише на її останнє місце роботи? Невже у директора попереднє місце роботи - це єдине місце роботи, де вона працювала до вас? :dont know: Цитата:
Я б на вашому місці оформив би їй в кінці 2019 року (під час прийому на роботу) нову трудову книжку, а потім, коли отримаєте довідку з архіву (якщо взагалі отримаєте, бо є у мене з цього приводу великі сумніви), будете діяти у відповідності з п.5.6 Інструкції 58. |
Цитата:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 04:07. |