![]() |
Отже, може бути або менеджер, або управитель, правильно?
|
Цитата:
Мне кажется, все зависит от смысла. Если в скобках уточнение, его убирать нельзя. Если синоним или еще 1 вариант названия - можно, а иногда и нужно. Можно назвать "Менеджер зі збуту", а можно - "Управитель зі збуту". |
:) О, дякую! Значить, можна без дужок! Ура!
|
Доброго дня
Підкажіть будь-ласка, посада фахівець з сертифікації, стандартизації та якості (код 2419.2) може бути застосована на приватному підприємстві чи вона для держ.службовців. Чи можна назвати посаду інженер з сертифікації, стандартизації та якості, утворивши її від посади інженер (код 2149.2) і додавши розширення - з сертифікації, стандартизації та якості? |
Цитата:
Цитата:
|
Як правильно називається консультант по 1С згідно класифікатора?
Колеги, хто має уявлення щодо того, як можна назвати "Консультанта з 1С" згідно класифікатора професій? Я знайшла лише просто "Консультант" (2419.2), але це якось ну дуууууууууже розмито. Адже, мені ще й посадову треба на нього зробити.:reverie:
|
"Консультант з 1С" - це майже теж саме, що і професія "повар з приготування борщу з свинини з використанням буряків та картоплі"....
Коли у нас у навчальних закладах будуть специальності "Консультант з 1С", тоді і в класифікаторі такі професії будуть. навіщо вам така деталізація? Чи у вас вже є багато різних консультантів - з фотошопу, з інтернету, з використання електронних таблиць та їм подібних, і ви бажаєте їх якось відрізняти одного від одного?Тоді ви можете застосувати примітку 2 Додатку В до Класифікатора і розширити назву професії "словами та термінами, які уточнюють виконувані роботи" |
Я його ще називаю як "Консультант з автоматизації бізнес процесів" але в нашому класифікаторі такої посади тим паче немає.
Цитата:
Як думаєте, МЕНЕДЖЕР (управитель) У СФЕРІ НАДАННЯ ІНФОРМАЦІЇ підійде? |
Добрый день уважаемые коллеги!
Прошу Вашего мнения по вопросу: как Вы считаете, что выбрать в классификаторе, если руководство хочет ДИРЕКТОРА ПО СТРАТЕГИЧЕСКОМУ РАЗВИТИЮ? Всем спасибо за отклик! |
Так никто и не ответил.
Обидно... |
Часовой пояс GMT +3, время: 07:54. |