![]() |
Личное дело сотрудника
Цитата:
ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 1997 р. № 1153 пишуть тяги з наказів про призначення, переведення, звільнення; то як зрозуміти, що правильно? 7.2.9. Документи в особових справах групуються у хронологічному порядку в міру їх надходження у такій послідовності: внутрішній опис документів, включених до справи; заява про прийняття на роботу; направлення або подання; особовий листок обліку кадрів; автобіографія, документи про освіту, витяги з наказів про призначення, переведення, звільнення; доповнення до особового листка обліку кадрів; доповнення до особового листка про заохочення; довідки та інші документи. Довідки з місця проживання, медичні довідки про стан здоров’я та інші аналогічні документи групуються в окремі справи тимчасового зберігання і до особових справ не включаються. Копії наказів про стягнення, заохочення, зміну прізвища тощо до особової справи не включаються у зв’язку із внесенням відомостей про це у доповнення до особового листка обліку кадрів. |
Цитата:
Чтобы не повторяться, то приведу пост ув.EllE HRD: Цитата:
Одни в личных делах хранят копии приказов, другие - витяги из них, третьи - вообще не ведут личных дел...НПА не обязало - как именно правильно, поэтому каждый ведет так, как ведет...(если они НЕ министерства и другие центральные органы законодательной власти, государственные предприятия...) Поэтому - как правильно - смотрите сами! |
Уже есть новое Постановление КМК от 30.11.2011 № 1242 "Про затвердження Типової інструкції з діловодства....."
|
Цитата:
Да, Такая Инструкция есть, и с этим никто не спорит.... Если Л.П. работает в центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади, то они обязаны придерживаться этой Инструкции... |
Так, люди! Я здесь встречал высказывания о том. что на руководителей предприятий, главных спецов, руководителей структурных подразделений и и даже на ИТР ведутся "Особови справи"! Подскажите каким нор. актом это все предусмотрено?
И еще! В свете ЗУ "Про захыст персональных данных" как думаете поступать с Особовымы лыстками по облику кадрив и автобиографиями??? |
Цитата:
Удачи!;) Цитата:
|
Цитата:
Так, осавул!:D:lol: Пользуемся поиском! И изучаем правила форума! |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Когда Вы, осаул, зашли первый раз на форум и кинули: Так, люди! - то это нормально!:good: А когда Вам ответили в том же духе: Так, осаул, то уже получается: злосні...:dont know::reverie: Шо-то Хде-то не стыкуется...:dont know::lol: Цитата:
Цитата:
Тем боле, что ув.EllE HRD отвечала совершенно не на Ваш вопрос:dont know:...так причем тут Ваше несогласие с ее мнением? Каждый имеет право на свое мнение... Соглашаться или нет - дело каждого... |
Цитата:
Так що, я вважаю, що 41 наказ ГАУ не може бути нормативним актом. який зобов"язуе і регламентує ведення цих дурацьких листків і автобіографій! А інших нормативних актів, як я зрозумів з бесіди на форумі, ніхто не зустрічав і не знає! Чи я таки помиляюся? |
Часовой пояс GMT +3, время: 11:27. |