![]() |
Строкова трудова угода з членами наглядової ради
Згідно закону про акціонерні товариства, при перереєстрації с ВАТ в ПАТ потрібно підписати строкові трудові угоди з членами наглядової ради. Підкажіть, будь ласка, форму цих угод. Дякую!
|
Цитата:
Вы не найдете таких форм, т.к. трудовые соглашения не предусмотрены законом... Или...что Вы имели ввиду?:dont know::reverie::? Поясните... |
Тут, видимо, речь идет о контрактах:
"...обрання членів наглядової ради, затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами наглядової ради (Пункт 17 частини другої статті 33 Закону України "Про акціонерні товариства") |
Цитата:
Не знаю, о чем, видимо, идет речь... Наше дело - отвечать на вопросы, а не догадываться, о чем же речь...:reverie: |
працівника прийнято по СТД ( на час відпустки по догляду за дит.основного працівника)
відповідно, договір закінчується днем напередодні виходу основного працівника з такої відпустки. А як діяти з "строковиком", якщо працівниця виявила бажання перебуваючи у відпустці по догляду за дитиною працювати неповний роб. день? Чи вважається, що СТД в такому випадку закінчився? |
Цитата:
именно та и вважаеться, если основной работник решил прервать отпуск |
Цитата:
Цитата:
Если найду тему по этому вопросу - дам ссылку..или...сами поищите... П.С. Нашла... Фу-у-ух...:wacko: Таки нашла я эту тему.:boast:..не так тему было трудно искать, как именно этот вопрос...как-никак, 45:shot::hang3: страниц перелопатить - это не как либо что, а что либо как...:D |
срочный трудовой договор
Добрый день. Подскажите ответ на вопрос относительно срочного трудового договора. Работник принят на работу по срочному трудовому договору до 1 октября. Я должна ему выдать трудовую в день увольнения т.е. 1 октября, но этот день выходной для бухгалтерии и отдела кадров. Могу я выдать трудовую накануне т.е. 30 сентября (пятница). А какую дату мне ставить в книге движения трудовых? 1 октября или 30 сентября???
|
Цитата:
До 1 октября еще дожить надо... Курочка еще в гнезде, а мы уже у печки - со сковородкой... |
Цитата:
Цитата:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 11:02. |