Цитата:
Сообщение от Mardge
(Сообщение 129830)
Такие записи в т.к. вполне могут быть! Если приняли человека на работу 20-го числа, о чем был издан приказ от 19-го числа, вполне возможно допустить такую ошибку в трудовой. Исправление сделано немного неверно, в соответствии с Инструкцией должно было быть так:
5 19 08 2010 Принят на работу бухгалтером Пр.№107 от 19.08.2010г.
6 20 08 2010 Запись под №5 недействительна. Принят на работу бухгалтером Пр.№107 от 19.08.2010г.
Все эти пункты и дроби совершенно не нужны в таком случае. Должен быть один приказ №107 от 19.08.2010 о приеме на работу 20.08.2010.
|
:bravo:
Це як раз те, що я вгадала з першої ноти!
Проте, нажаль, так і не дочекалася від автора теми внятних формулювань...
Ну і нащо було так ускладнювати? Невже не можна було обійтися без "обхідних" шляхів? Ну написав би ТС: в мене є така-то проблема, думаю вирішити її так-то і так-то. Чи можна так, чи хтось щось інше підкаже?
Так ні, треба було розпочати з шарад і кросвордів, поставити "на уши" пів форуму, "набалакати" пустими балачками декілька сторінок....
А Мотя таки права: мізки у юристів побудовані не так, як у кадровиків. Їм, юристам, аби туману побільше напустити...
Цитата:
Сообщение от Nikita Varlamov
(Сообщение 129968)
Mardge, СПАСИБО БОЛЬШОЕ,это ИМЕННО тот ответ, который я вообще хотел получить сложно формулируя свою ситуацию!!!!!!!!:good:
|
Шановний, от як раз свою ситуацію ви і не описали. Ви просто виклали видрану з контексту цитату з тесту в супроводі мало кому зрозумілих запитань...
|