Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига

Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига (http://forum.hrliga.com/index.php)
-   Кадровая документация (http://forum.hrliga.com/forumdisplay.php?f=68)
-   -   Личная карточка (http://forum.hrliga.com/showthread.php?t=2663)

esar 23.06.2012 08:25

Цитата:

Сообщение от Танико (Сообщение 173846)
Вот так документ выглядит.

Наведений вами документ називається "Доповнення до особового листка". А не "Доповнення до особової картки"
Це доповнення має бути розміщення в особовій справі, а не прикріплено до особової картки.
Відомості про переведення працівника ви маєте відобразити і в особовій картці і у доповненні до особового листка.

Kseniy@ 07.11.2012 17:47

Скажите, пожалуйста, где должны храниться "Особові картки"??? Зараннее благодарю!!!

Мотя 07.11.2012 18:02

http://forum.hrliga.com/showpost.php...74&postcount=4

dvs57 07.11.2012 21:36

Цитата:

Сообщение от Kseniy@ (Сообщение 180548)
где должны храниться "Особові картки"?

Існують такі вимоги щодо порядку зберігання особових карток:

Міністерство оборони України

Наказ

660 від 15 грудня 2010 р.

Про затвердження Інструкції з організації ведення військового обліку військовозобов'язаних і призовників в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях і навчальних закладах

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
12 березня 2011 р. за N 308/19046
Цитата:

3.11. Особові картки на військовозобов'язаних і призовників зберігаються в алфавітному порядку в окремій картотеці, яка поділяється на чотири групи:
перша група - особові картки на військовозобов'язаних офіцерського складу;
друга група - особові картки на військовозобов'язаних рядового, сержантського та старшинського складу;
третя група - особові картки на військовозобов'язаних-жінок;
четверта група - особові картки на призовників.

На військовозобов'язаних, які заброньовані за підприємствами, установами і організаціями на період мобілізації і воєнного часу, особові картки виділяються окремо в кожній групі.

Особові картки на осіб, виключених з військового обліку за віком чи за станом здоров'я, зберігаються у загальній картотеці підприємства, установи чи організації.

Організація зберігання документів картотеки особових карток на військовозобов'язаних і призовників на підприємствах, в установах і організаціях повинна відповідати вимогам загального діловодства.

Мотя 07.11.2012 22:41

Ув. dvs57!
А Вы именно так храните Личные карточки у себя на предприятии?

dvs57 08.11.2012 08:22

Мотя, хороший вопрос. Я собственно и вклинился в тему из за него.

Нет, конечно. Для практической работы ужасно неудобно.
Для "отмазки" по воинскому учету я делаю 5 списков согласно требований к порядку хранения П-2.

Риторический вопрос: к чему такие требования, которые абсолютно не логичны в практической работе?

Мотя 08.11.2012 09:46

Цитата:

Сообщение от dvs57 (Сообщение 180562)
Риторический вопрос: к чему такие требования, которые абсолютно не логичны в практической работе?

:good::handshake:
За все время работы я хранила ЛК именно так, как указывала...и ни разу не было претензий ни со стороны военкомата, ни с другой какой стороны проверяющих...;):good:

dautina 08.11.2012 10:55

Цитата:

Для практической работы ужасно неудобно.

Согласна!
Цитата:

Для "отмазки" по воинскому учету я делаю 5 списков согласно требований к порядку хранения П-2.

У меня для военкомата отдельная папка с копиями П-2, сортированных по 5 разделам. И на сверки я вожу тоже копии. У проверяющих из военкомата замечаний по этому поводу не было.

Kseniy@ 10.11.2012 10:12

Понимаете, у меня штат небольшой, человек 10 и хочется, чтобы все было как пложено оформлено и хранилось тоже где должно храниться, поэтому и задала вопрос по поводу хранения "Особових карток"?

И еще, мне интересно, как должна выглядеть обратная сторона "Доповнення до особового листка"???

Буду всем очень признательна если поможете с этими вопросами:redface:

Цитата:

Сообщение от esar (Сообщение 173855)
Наведений вами документ називається "Доповнення до особового листка". А не "Доповнення до особової картки"
Це доповнення має бути розміщення в особовій справі, а не прикріплено до особової картки.
Відомості про переведення працівника ви маєте відобразити і в особовій картці і у доповненні до особового листка.

Если знаете, то подскажите как должна выглядеть обратная сторона "Доповнення до особового листка"? Зараннее благодарю!!!

Denechka 16.11.2012 14:23

Добрый день! Поскажите кто знает или сталкивался при проверках и т.д. П-2 "Особова картка працівника" должна быть картонная? где-то это определено? Если да то где?

ЗАРАНЕЕ СПАСИБО ЗА ОТВЕТ

Часовой пояс GMT +3, время: 03:37.