![]() |
Их в ЗАГсе послали, пусть пока попишут бумажки, чтобы хоть косвенно подтвердить, что человек умер, а там родня обратится.
Неужели они не захотят олучить выплаты от предприятия, как наследники. |
добрый день!
Хочу спросить по поводу увольнение в связи со смертью сотрудника, какое обоснование указать мне у бух.програме? |
Св-во о смерти - основание для исключения из списков предприятия ..... (кого-то) с даты смерти, а приказ об этом по факту получения документа
|
Цитата:
Цитата:
|
Друзі, підкажіть, будь ласка, чи обов'язково видавати близькому родичу допомогу у звязку зі смертю працівника чи тільки при зверненні близького родича?
|
Доброго дня! Родич померлого повинен звернутися по допомогу та надати документи, що підтверджують родинний зв'язок, і заяву на отримання такої допомоги. Якщо йдеться про допомогу від підприємства
|
Тобто, якщо родич не звернувся за допомогою особисто, підприємство не зобов'язане її надавати?
|
Ні, не зобов'язане. Але може - грошима або придбанням ритуальних послуг. До того ж родич ще може отримати допомогу через підприємство від ФСС.
А кому виплатили належні суми заробітної плати померлого працівника, якщо ніхто не звертався? |
Для виплати допомоги через підприємство від ФСС в мене має бути Комісія (уповноважений) із соціального страхування підприємства
Я правильно розумію? |
По-перше, родичі повинні надати Витяг з держреєстру на отримання допомоги. Уповноважений (як мінімум) потрібний у всякому разі. Протокол комісії з соцстраху хтось повинен підписати
|
Часовой пояс GMT +3, время: 22:42. |