![]() |
Цитата:
Щоби приєднати щорічну відпустку до відпустки з вагітності та пологів "зпереду", треба знати, коли ж сАме ця "вагітно-пологова" відпустка має розпочатися. Звідки ж це може знати кадровик без медичного висновку? Навіть якщо бути не настільки прискіпливою і не надавати ці дві відпустки "день в день", то, вибачте, живіт як підставу до наказу не підіш'єш, а треба мати якесь документальне підтвердження того, що жінка взагалі колись незабаром збирається народжувати. (Доречі, у деяких жінок навіть за 2 місяці до пологів немає такого живота який би і без довідок характеризував її "цікаве становище", щоби, як кажуть, можна було повірити їй і без довідки). |
Цитата:
|
Цитата:
Я б для нього щось "краще" підібрала....:twisted: |
Цитата:
kubin, я правильно зрозуміла? |
Цитата:
наперед вибачаюсь що задаю саме скільки питань, просто хочеть бути на всі 100 відсотків підготовленою до слідуючих дебат з нашим кадровиком, от і намагаюся вникнути в усі ці деталі |
А я бы не советовала давать ей отпуск полной продолжительности, а уговорила бы ее взять только 13 дней (из расчета 2 дня за отработанный месяц).
Для меня хорошо тем, что если она вдруг уволиться после отпуска по уходу за ребенком из чего я буду высчитывать дни отпуска, данные ей вперед. Для нее тоже хорошо, когда она выйдет из отпуска по уходу за ребенком то ей не надо будет много времени, чтобы заработать себе отпуск. Ведь время нахождения в отпуске по уходу за ребенком в период, засчитываемый для получения ежегодного отпуска не входит. Или я не права? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
А взагалі-то, і в мене вже витримки не вистачає з того абсурду, що коїться в деяких установах:swoon: |
Часовой пояс GMT +3, время: 18:05. |