![]() |
Правильно, встановити ... режим роботи з неповним робочим часом - 4 години на день (10:00-14:00) з понеділка по четвер...
або встановити ... режим роботи з повним робочим часом... |
Встановити такому-то працівнику такого-то підрозділу з такого-то числа такий-то режим роботи.:lol:
|
Н А К А З
№ 01 11 2009 р. м. Київ по особовому складу 1. ВСТАНОВИТИ ПОВНИЙ РОБОЧИЙ ДЕНЬ (8 годин): ПІБ, посада, з 01.11.2009, з посадовим окладом згідно штатного розкладу. |
А у меня, собственно, вопрос: "установить ПОЛНЫЙ рабочий день" или "установить НОРМАЛЬНУЮ продолжительность рабочего времени"?
Читал КЗоТ и не нашел там словосочетание "полный раб. день", зато есть ст.50 Я беру заявления с просьбой "установить нормальную продолжительность рабочего времени (8 часов) с 01.01.01" |
Хороше зауваження!:thumbs up: Дійсно, правильніше буде "нормальна тривалість робочого часу".
|
:redface:
мы писали: с 01 января 2010 года установить Иванову И.И., бухгалтеру, следующий режим работы: понедельник - с 9-00 до 18-00 вторник ----" и ты ды. |
Ну це вже щоб і комар носа не підточив!:thumbs up:
|
Привіт! Порадьте будь-ласка як вчинити в наступній ситуації: я працюю на 0,75 ставки, головниій лікар відмовляється перевести на нормальний робочий день, зсилаючись на написану мною заяву при прийнятті на роботу 4 роки тому (нюанс: при прийнятті було у мене 200 дол., це означало 0,75, а на ставку потрібно було дати хабар-300).
Писала заяву, про переведення на нормальний робочий день, але вона залишилась без уваги вже 2 місяць. Як діяти мені далі в даному випадку? Готова іти до суду, якщо справа до нього дійде... |
Цитата:
|
Так, залишилась
|
Часовой пояс GMT +3, время: 20:41. |